Restaurants

Perslunch Sushi San

Column
We vinden een tafel voor de perslunch in Sushi San Zeist. Achter ons begint een robot aan de tafel van een mevrouw een verjaardagsliedje te zingen: waarschijnlijk heeft hij haar geboortedatum via de QR-code achterhaald.
tekst en foto’s: Arend Postma

Calidad

Lunchen in Zeist. Onze vaste recensent Peter gaat door de hele gemeente op pad en beschrijft lunchadressen. Na Het Plein in Austerlitz en De Azijnmakerij is Peter nu bij Calidad.
tekst: Peter, foto’s: Kees Linnenbank

De Azijnmakerij

Een nieuwe rubriek: Lunchen in Zeist. Onze vaste recensent Peter gaat door de hele gemeente (inclusief Austerlitz en Den Dolder c.a.) op pad en beschrijft lunchadressen. Deze tweede recensie gaat over restaurant De Azijnmakerij.
tekst: Peter, foto’s: Kees Linnenbank
 

Het Plein in Austerlitz

Een nieuwe rubriek: Lunchen in Zeist. Onze vaste recensent Peter gaat door de hele gemeente (inclusief Austerlitz en Den Dolder c.a.) op pad en beschrijft lunchadressen. De recensie richt zich op het aangeklede broodje dan wel een kleine warme lunchhap. 
tekst en foto’s: Peter

Terugblik op 12 recensies

Twee wisselende fijnproevers zijn onaangekondigd gaan eten bij een restaurant. Culinair inzicht, schrijfkunst en kennis van Zeister horecawezen zijn kenmerken van de proevers. Het doel was om de lezer een zo volledig mogelijk en eerlijk beeld van het restaurant te geven. De proevers zijn onafhankelijk en hebben waar nodig verbeterpunten aangereikt. Twaalf maal hebben Peter of Petra soms samen of met een ander een restaurant in de gemeente Zeist bezocht in ongeveer drie  jaar tijd. Het heeft geleid tot een ranglijst, die hieronder staat. Wat heeft deze culinaire toer opgeleverd? Wat zijn de globale ervaringen?
tekst: Peter en Petra, foto’s: Kees Linnenbank