Uit in Zeist

 
Uit in Zeist

Zeist heeft een groot en veelzijdig aanbod aan kunst en cultuur. Op de website van Uit in Zeist komt dit allemaal samen. Door je te abonneren op de nieuwsbrief en social mediakanalen ben je altijd op de hoogte van het culturele aanbod, diverse projecten en activiteiten.

Cultuurmakelaar Leonie Langenhuijsen is het gezicht horende bij Uit in Zeist. Zij zet zich, met een opdracht vanuit de gemeente, in voor het culturele veld als verbinder en netwerker. Daarnaast ondersteunt, bevraagt en organiseert zij waar nodig. Wil je meer weten over bijvoorbeeld diverse subsidiemogelijkheden, heb je een leuk idee voor cultureel Zeist of wil je kennis maken? Leonie hoort graag van je!

Eens in het kwartaal wordt er een Cultuur Café of Culturele Talkshow georganiseerd waarbij het culturele veld uitgenodigd wordt om elkaar te ontmoeten, om te horen wat er speelt in het veld, om elkaar te bevragen en tot nieuwe samenwerkingen te komen.

De cultuurmakelaar houdt met regelmaat spreekuren op verschillende plekken in de gemeente Zeist. Zo kun je zonder afspraak even kennismaken, vragen stellen of sparren over een plan.

https://uitinzeist.nl

E-mail: info@uitinzeist.nl / cultuurmakelaar@uitinzeist.nl 
Instagram: @uitinzeist
Facebook: @uitinzeist
Twitter: @uitinzeist