Bedrijven

De twee mooiste wandelroutes in Zeist en omgeving

Wandelen, het is goed voor je lichaam en geest. Je kunt bijna nergens in Nederland beter wandelen dan in de omgeving van Zeist. Het is ook gelegen in de Utrechtse Heuvelrug, een enorm bosrijk gebied in het midden van Nederland. Het landschap wisselt zich hier af. Zo kun je wandelen door de bossen, over de heuvels en langs de vele heiden.

De rol van een advocaat in conflictsituaties op de werkvloer

Laten we eerlijk zijn, een conflictsituatie op de werkvloer willen we het liefst voorkomen. Het zorgt voor stroeve banden - bijvoorbeeld tussen een manager en het personeel. Maar er kunnen ook aardig wat emoties bij komen kijken. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat het bedrijf goed is voorbereid op dit soort situaties.

Perzisch koken en dineren met Shirazeh!

Advertentie
Shirazeh, geboren in Iran, is een expert op het gebied van de traditionele Perzische keuken. Ze organiseert sfeervolle Perzische kookworkshops in Zeist, voor zowel kleine als grote groepen. Onder haar begeleiding koken jullie gezellig samen en genieten jullie van heerlijke gerechten in Perzische stijl.
tekst en foto’s: Shirazeh Shariatzadeh

The military academy

Advertentie
Bij The military academy bieden we verschillende lessen aan: functionele kettlebell lessen, bootcamp lessen en ouder en kind kaart en kompas lezen. De kettlebell lessen zijn voor iedereen die functioneel wilt trainen. Het ouder en kind kaartlees moment is een ideaal moment om quality time met jouw kleine door te brengen.
tekst: Jeroen Geleijnse

Loetje is open

Advertentie
Op vrijdag 1 september opende restaurant Loetje op de plek waar de afgelopen vijf jaar het kleurrijke restaurant Stan gevestigd was, op de hoek van de Antonlaan en de Steynlaan. Zeistenaren kunnen terecht in de sfeervolle locatie met populair terras om te genieten van klassieke Loetje-gerechten.
tekst: Mariska Ramp; foto’s: Ilyas Gün

Vooruitdenken? Wat ga je volgend jaar met vakantie doen?

Het is nooit te vroeg om na te denken over je voorjaarsvakantie 2024! Of je nu een avontuurlijke reis wilt maken, een ontspannen strandvakantie of een culturele ontdekkingsreis wilt ondernemen, er zijn talloze opties om uit te kiezen. In dit artikel bespreken we enkele van de beste vakantiebestemmingen van 2024.

Pages