Heropening Stan Zeist met vernieuwd concept

24 september 2022  
tekst: Denise Karssemeijer; foto's: Michèle Giebing / Frances Stefanie Photography

Na een aantal maanden van afwezigheid opent restaurant Stan in Zeist op woensdag 5 oktober weer de deuren voor zijn gasten. Met een vernieuwd team, concept én een verbeterde menukaart.  

De afgelopen periode was het stil in het hippe restaurant op de hoek van de Antonlaan in Zeist. Achter de schermen werd echter bepaald niet stilgezeten. Naast het samenstellen van een gedeeltelijk nieuw team, werd ook gewerkt aan de verbetering van de menukaart en het concept. Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet en vanaf begin oktober verwelkomt Stan ook hier de gasten weer met een tafel vol smaakvolle belevingen.

Shared dining en cocktails
Het concept van Stan is vernieuwd, op de vernieuwde menukaart vind je onder andere nieuwe shared dining gerechten om lekker samen te delen en verrassende cocktails met smaken van over de hele wereld. De mooie gerechten, waaronder ook veel plant-based, zijn geïnspireerd op het culinaire reisverhaal van Stan.

Feestelijke opening
Het team van Stan Zeist is er helemaal klaar voor. Restaurantmanager Ricardo Stroes laat weten: ‘We kijken ernaar uit dat ons restaurant weer gezellig vol zit! In de openingsweek heten we iedereen extra feestelijk welkom met een glaasje bubbels en een hapje. En op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober brengt een DJ je in de ultieme weekendstemming met lekkere muziek. Later op de avond kunnen de voetjes weer ouderwets van de vloer.’

Stan Zeist is vanaf 5 oktober 2022 iedere woensdag t/m vrijdag geopend vanaf 16:00 uur en in het weekend ook voor een lekkere lunch of vroege borrel vanaf 12:00 uur. Naast lunch, borrel en diner zijn ook groepsdiners en events mogelijk in Stan Zeist. Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op stan-restaurant.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 
Recensie: 

 


Zo zag deze plek er vroeger uit:
Antonlaan

Meer over Stan:
Hoe toegankelijk en gastvrij is Zeist?

Volgende bijdrage:
Boek & Film: 'Mothering Sunday'

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.