Personal Fitness Zeist

 

Het Fit for Life programma
De combinatie van beweging, voeding en mental coaching is de beste garantie voor succes op de korte én lange termijn. Dat hebben duizenden mensen zoals jij al ervaren. Samen met je gecertificeerde personal coach ga je aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken: van afvallen en je conditie verbeteren tot en met fysiek en mentaal sterker worden.

Beweging: personal training
Je traint wekelijks met je personal coach in de studio. Elke keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Je zult versteld staan van je kracht! Daarnaast krijg je je eigen fitness-set om de oefeningen thuis te herhalen, op een moment dat het jou uitkomt. Wel zo gemakkelijk!

Voeding: persoonlijk advies
Je hebt elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach - in overleg met onze gewichtsconsulent - een persoonlijk voedingsadvies voor je samen (dat geschikt is voor het hele gezin). Bovendien leer je alles wat je moet weten over een gezonde levensstijl, waardoor je niet meer voeding binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. Daar heb je de rest van je leven profijt van!

Mental coaching: je gedachten de baas
Je coach zorgt ervoor dat je positiever en oplossingsgerichter gaat denken. Je zult zien: door je gedachten de baas te worden, krijg je meer invloed op je lichaam. Het resultaat: je wordt niet alleen lichamelijk sterker, maar je gaat je ook veel fitter, vitaler en energieker voelen. We motiveren je, inspireren je en dagen je uit. Zo geven we je het zetje in de rug dat je nodig hebt.

Personal Fitness Nederland - Zeist
Tamim Mahboubzada & Roohin Osmani
Slotlaan 304 A, 3701 GX Zeist
Email: zeist@personalfitnessnederland.nl
Telefoon: 06 421 820 06 (Tamim) /  06 437 061 16 (Roohin)
Website: Personal trainer Zeist | Personal Fitness Nederland