Kerckebosch

Leven op een vierkante kilometer

Column
Leven op een vierkante kilometer klinkt niet echt spannend, en dat is het ook niet. Mijn leven speelt zich grotendeels af op de vierkante kilometer rond winkelcentrum Kerckebosch. Daar zag ik laatst een dierenambulance staan. De medewerkers hadden lange handschoenen tot boven de armen aan en een groot net bij zich.
tekst en foto: Arend Postma

Lancering Gouden Koets 2.0

Column
Deze morgen is de lancering van de nieuwe Gouden Koets in het Binnenbos. De welvingen van de Gouden Koets komen door het rode doek met het lint heen, en er zijn mensen die daar opgewonden van raken. Wethouder Laura Hoogstraten roemt de passie van de vrijwillige chauffeurs.
tekst: Arend Postma; foto’s: Dick Jeukens

Beaufort

Artwork
Regelmatig tekent Julia Blauw een markant Zeister gebouw voor Zeistermagazine. Dit keer geen oud gebouw, maar de net opgeleverde woontoren Beaufort in Kerckebosch.
tekst en illustratie: Julia Blauw

Nat natter natst

Fotoblog
Het jaar 2023 was het natste jaar ooit, en dat merken we ook in Kerckebosch. De parkeerkelder van de appartementen van de Arianelaan in Kerckebosch staat al een paar dagen onder water! Ook in het bos staan veel plassen, maar dat hield de bezoekers van de levende kerststal op landgoed Heidestein niet tegen.
tekst en foto’s: Peter van Haastrecht

Donderwolken boven Kerckebosch

Fotoblog
Fotograaf Peter van Haastrecht fotografeerde een zonsondergang op landgoed Heidestein en liet tussen de buien door zijn drone omhoog bij zijn huis in Kerckebosch. “Fijn die ommekeer van het warme weer! Door de wolken in de lucht wordt het gelijk een stuk interessanter om te fotograferen".
tekst en foto’s: Peter van Haastrecht

Pages