Beaufort

6 april 2024
tekst en illustratie: Julia Blauw

Regelmatig tekent Julia Blauw een markant Zeister gebouw voor Zeistermagazine. Dit keer geen oud gebouw, maar de net opgeleverde woontoren Beaufort in Kerckebosch.

Beaufort bevat 18 koopappartementen met een grootte tussen 115 en 145 vierkante meter en één penthouse van 300 vierkante meter. De verkoopbrochures schrijft: “Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een unieke bosrijke omgeving. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist. Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om de woning. Door de grote glazen gevels ontstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom.”
 

Bijdrage: 
Lezershoek: 

Reacties

Beaufort geeft ook een prachtig uitzicht op kinderdagcentrum De Berk waar jonge gehandicapte kinderen een geweldige opvang en begeleiding krijgen. Elke werkdag weer! Ook al kunt u zich zo’n duur appartement veroorloven, het dagelijkse terugkerend uitzicht op De Berk maakt ook duidelijk dat niets in het leven vanzelfsprekend is.

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.