band

Gospelkoor Reflection Zeist voorziet in grote zangersbehoefte!

Artikel
In deze tijd een koor starten? En binnen een half jaar meer dan 40 koorleden hebben? Het kan in Zeist! Gospelkoor Reflection Zeist staat sinds de prille start in september 2023 onder leiding van dirigent en musicus Remco Hakkert. En dat is nog niet alles, want het koor heeft een eigen 10-koppige band.
tekst: Jannine Manschot; foto’s: Jan Willem Wemekamp

Acoustic Night

Aankondiging
Op vrijdag 27 oktober is het Acoustic Night in het Torenlaan Theater. Siberian Oxygen, de Zeister B-Sides en Nicole & friends spelen dan ingetogen songs en meeslepende klassiekers. Drie bands uit de regio!
tekst: Hans van Oosterhoudt

Bres speelt ‘Gemis’

Aankondiging
Vier muzikanten speelden in de jaren ‘80 in verschillende Utrechtse bands, zoals Het Goede Doel. Nu spelen ze in Bres in een nieuw programma ‘Gemis’. Met hun luisterliedjes, pop, een beetje poëzie, een vleugje jazz, en dat alles om gemis te delen, staan ze met hun try-out op vrijdag 7 juli in het Torenlaan Theater.
tekst: Hans van Oosterhoudt

The Eagles in De Peppel

Aankondiging
Op zaterdag 4 juni is het zover. Dan geven The Eagles Legacy hun langverwachte 'thuisconcert' in De Peppel aan de Montaubanstraat 106 in Zeist. Deze groep liep begin dit jaar net de finale mis van een wedstrijd tussen tribute bands van SBS6.
tekst: Ruud Vermaase; foto: website De Peppel