Gluren bij de Buren opent voordeuren

22 oktober 2023
tekst: Paulien van der Klij; foto's: Mel Boas

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts. Gluren bij de Buren komt voor de 6e keer naar Zeist op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium voor intieme optredens. Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl.

Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het thuistheater.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt in Zeist jaarlijks georganiseerd in samenwerking met KunstenHuis Idea. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl.

Algemene informatie
Wat: Gluren bij de buren
Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00
Waar: In alle wijken van Zeist
Entree: Eigen bijdrage
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl

Het festival vindt plaats in 24 gemeenten: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Beverwijk, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem/Bloemendaal, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Rotterdam, Utrecht, Zeist en Zoetermeer.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


KunstenHuis Idea heeft zelf ook een huiskamer:
Extra geld voor Bibliotheek Zeist

Meer over buren:
Het halve huis

Volgende bijdrage:
Evenement voor Zeister bedrijfseigenaren

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.