Evenement voor Zeister bedrijfseigenaren

22 oktober 2023
tekst: Mignon Marseille; f
oto's: Peter van Haastrecht 

Op dinsdag 14 november om 18.30 uur komen bedrijfseigenaren bij elkaar voor het lanceringsevenement van ActionCOACH Zeist. De avond beslaat een inspirerend seminar en gezellige borrel in het Torenlaan Theater. Ondernemers leren er praktische strategieën van een wereldwijde business coaching formule die onmiddellijk toepasbaar zijn voor hun eigen bedrijf. Ontmoet tijdens dit kosteloze lanceringsevenement andere Zeister bedrijfseigenaren die zichzelf blijven ontwikkelen in de groei van hun bedrijf.

‘Ik ga plezier blijven houden en om mijzelf blijven denken.’- Peter van Haastrecht, natuurfotograaf

Op deze avond neem ik je mee in een topic dat bij veel bedrijfseigenaren leeft: je bedrijf laten groeien terwijl je plezier hebt en je energie behoud. Je startte je eigen bedrijf met de wens om volledige vrijheid te ervaren: de autonomie om te kiezen wat, wanneer, waar, en met wie je werkt. Dat is de essentie van ondernemerschap.

Maar in de huidige tijd, ben jij nog steeds de kapitein die de koers van je onderneming bepaalt? Of voel je je overweldigd en geleid door je bedrijf, als een werknemer in je eigen onderneming? Veel ondernemers bevinden zich in de laatste situatie. De werklast stapelt zich op, het is lastig geschikt personeel te vinden, en er blijft nauwelijks tijd over om strategisch aan je bedrijf te bouwen.

‘Ik ga nu m'n bedrijf op een meer gestructureerde manier aan te pakken, dat is zo waardevol.’ - Tessa Lange, GLZ  

Eerdere deelnemers benoemen dat deze sessie ze een goed stappenplan geeft dat leerzaam is voor commerciële organisaties die groei en resultaat willen bereiken en hun winstgevend willen verhogen.

Ervaar jij de volgende uitdagingen? 

  • Het gevoel van stagnatie en beperkte vooruitgang; 
  • De wens om meer quality time door te brengen met je gezin, vrienden en niet te vergeten: jezelf; 
  • Momenten waarop je je als een werknemer in je eigen bedrijf voelt; 
  • Het ontbreken van tijd en ruimte voor de groei van je onderneming; 
  • Een overmatige werklast omdat geschikt personeel lastig te vinden is. 

‘Ik ga meer meten, zicht krijgen op mijn cijfers.’ - Valerie Ritchie, The Parental Coach 

Alles is aan jou. Heb je persoonlijke doel in je achterhoofd en zie wat ervoor nodig is in je bedrijf om die doelen te realiseren. Je krijgt 2 uur lang handvatten om stabiliteit te creëren, een voorspelbare cashflow, te zorgen dat je minder uren kan werken en om een duidelijk eindplaatje van je bedrijf te schetsen. Want wanneer is het klaar? En welke mogelijkheden wil jij dan hebben? Wil je meer tijd hebben voor je vrienden en familie; wil je op reis; wil je een tweede bedrijf starten en is dat dan een kopie van jouw ondertussen geoliede machine of is dat met een heel nieuw idee; wil je in alle rust met pensioen; wil je jouw kennis doorgeven aan de volgende generatie?

‘Ik ga in deze fase leverage echt doorzetten.’ - Laura Vrenken, Laura's Sabor 

Na al deze inspiratie is het tijd om na te praten tijdens de borrel. Leer andere ondernemers kennen, leer mij en ActionCOACH kennen en laat ontstaan wat jou op dit moment dient.

‘DOEN!’ - Paul Bakers, XS2Mind

Wil je hier ook bij zijn? Meld je kosteloos aan op: http://bit.ly/mignon6stappen. Is het op dit moment niet passend voor jou, maar heb je wel interesse, leg dan contact via https://www.linkedin.com/in/mignon-marseille/mignonmarseille@actioncoach.com of 06-83708673.

Over Mignon Marseille
Op 1 september startte Mignon Marseille als ActionCOACH in Zeist. Ondertussen hebben de eerste deelnemers het seminar ervaren. Tevens zijn de eerste ondernemers gestart met programma’s van ActionCOACH. Nu is het tijd voor de officiële lancering! En waar beter dan in Zeist zelf: Het bruist hier van de ondernemers.

Mignon is coach en adviseur en begeleidt ondernemers meer te bereiken met behulp van bewezen tools, methodologieën en systemen, getest en geperfectioneerd in tienduizenden bedrijven wereldwijd in de afgelopen drie decennia. Wanneer Mignon een droom heeft, dan gaat ze ervoor. Ze is een aanpakker en daarom staat ze nu hier, als jongste ActionCOACH van Nederland en Vlaanderen. ‘Ik ken jouw medewerkers en klanten van de toekomst van dichtbij. Ik ga graag met jou in gesprek om jouw dromen aan te pakken.’

ActionCOACH Masterfranchisenemers voor Nederland en Vlaanderen Janine Lie-A-Kwie en Arnout Druyvesteyn zijn zeer verheugd met de opening van het kantoor van Mignon Marseille: ‘Wij zijn met ons kantoor al enige jaren gevestigd in Zeist van waaruit we de bij ons aangesloten coaches ondersteunen en nieuwe franchisepartners werven voor heel Nederland en Vlaanderen. Met Mignon erbij worden nu ook onze business coaching en trainingsprogramma’s beschikbaar voor ondernemers in Zeist en omgeving. Mignon is zeer energiek en gedreven en gaat hier zeker een verschil maken.’

Over ActionCOACH 
ActionCOACH is de wereldwijde nummer 1 in business coaching met bijna 1.000 business coaches in meer dan 80 landen. Al ruim 30 jaar coachen wij wekelijks ruim 18.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Wij bieden een unieke 17 weken - 7 punten garantie op resultaten.
 
Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze business coaches worden intensief getraind en hebben een passie voor het begeleiden van ondernemers en hun team. Zij coachen gedreven ondernemers, en hun team, om hun winst te vergroten, een beter team op te bouwen en zo meer tijd vrij te maken, zodat hun bedrijf beter en efficiënter werkt en ze uiteindelijk een bedrijf opbouwen dat kan werken zonder hun dagelijkse aanwezigheid of betrokkenheid.

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer Zeister ondernemers:
"Ik word graag cadeau gedaan"

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Vertelcafé: Mariken van Nimwegen

Volgende bijdrage:
Groep 8 aan de macht

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.