Laura’s Sabor

16 juni 2024
tekst: Laura Vrenken; foto's: Mel Boas (boven), Saskia Moerman (onder)

Met Laura’s Sabor koken wij met de seizoenen. Ons concept zorgt dat de klant volledig wordt ontzorgd. Met ons team verdiepen wij ons elke keer weer in een nieuwe keuken, gaan op zoek naar de oorspronkelijke recepturen en daar geven we onze draai aan. De diners bestaan uit zes-gangen, zodat je echt de tijd voor elkaar neemt. Wij geloven dat eten verbindt!

Vanaf begin dit jaar hebben wij een nieuwe kooklocatie, bij Lab Lou in Zeist. Een heerlijke werkplek, waar elke week de mooiste diners en borrels worden bereid.

Aanschuifdiner
Vrijdag 5 juli organiseren wij hier het tweede aanschuifdiner. Een bijzondere avond, met prachtige langgedekte tafels, waar je aan kan schuiven. Tussen de gangen wordt er een keer van plaats gewisseld, waarbij de mooiste ontmoetingen ontstaan. Op de achtergrond heerlijke muziek van Tommy the Sound en jij mag je onder laten dompelen in de Cocina Nikkei, een prachtige fusion van de Japanse Peruaanse keuken. Geloof mij, hier ga je echt van genieten!

We hebben al heel wat 21 diners, 40-50 diners en bruiloften in regio Zeist verzorgd. En ook onze grazing table is super populair. Dit is de XXL-borreltafel, een eetbaar kunstwerk wat een pracht voor het oog is en alles is huisgemaakt. Deze tafel hebben we al vaak ingezet voor bedrijfsborrels, huwelijken en tuinfeesten.

Coaching
Klinkt allemaal prachtig, het plaatje aan de voorkant. Maar, het is hard werken. Afgelopen jaar heb ik (Laura, eigenaresse van Laura’s Sabor) veel AAN mijn bedrijf gewerkt. Met de ondersteuning van ActionCOACH leer ik steeds beter om te systematiseren en klussen aan te pakken, waar ik het liefste voor wegren. Ik hou van koken en van mensen, minder van boekhouden en offertes maken.

Het hoort er allemaal bij, maar ik krijg binnenkort gelukkig externe ondersteuning. Door de eerste helft van het jaar echt AAN mijn bedrijf te werken, is mijn omzet nu al op het niveau van heel afgelopen jaar. We zijn echt een team aan het worden, met ieder eigen taken en verantwoordelijkheden.

Wanneer ik binnenloop op mijn werkplek en al die bedrijvigheid zie, dan realiseer ik mij dat Laura’s Sabor een echt bedrijf is. Ik ben er ongelofelijk trots op! Wel ben ik nog op zoek naar een betere balans. Want ik vind mijn werk fantastisch, maar mijn gezin en mijn sportieve en sociale leven ook. Dus daar kan ik onder begeleiding van Mignon van ActionCOACH de komende tijd nog wat stappen inzetten. Hopelijk kan zij mij nog beter sturen om de huidige omzet vast te houden en meer rust te krijgen.

Schuif aan!
Wil je vrijdag 5 juli aanschuiven? Meer info: https://www.laurasabor.nl/proef-als-eerste-de-smaken-van-het-nieuwe-seizoen/

Welkom vanaf 18.00 uur.
Zes-gangen met bijpassend drankarrangement ter waarde van € 150,-
Kosten: € 86,50 (wanneer je dit bedrag niet kan dragen, dan kijk ik graag met je meer of we toch een plekje aan tafel voor je kunnen vrijmaken)
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Mignon van ActionCOACH:
Je dromen waarmaken

Meer over Lab Lou:
Bruisen in de bocht bij Akkerflora

Volgende column:
Van links naar rechts

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.