Lab Lou

Laura’s Sabor

Artikel
Met Laura’s Sabor koken wij met de seizoenen. Vanaf begin dit jaar hebben wij een nieuwe kooklocatie, bij Lab Lou in Zeist, waar we elke week de mooiste diners en borrels bereiden. Vrijdag 5 juli organiseren we hier het tweede aanschuifdiner. Een bijzondere avond, met prachtige langgedekte tafels, waar je aan kan schuiven.
tekst: Laura Vrenken; foto: Mel Boas

Duurzaam Café: duurzame broedplaats LAB Lou

Aankondiging
Op woensdag 17 april organiseert Samen Duurzaam Zeist weer een Duurzaam Café. Dit keer staat het Duurzaam Café in het teken van het recent geopende LAB Lou. LAB Lou is een broedplaats voor sociale, creatieve en duurzame ondernemers uit Zeist en omgeving. De toegang is gratis.
tekst: Saskia Littooij; foto’s: LAB Lou

De Tassenfabriek

Artikel
Altijd al je eigen tas willen maken? Bij De Tassenfabriek in Zeist kun je samen met een vriendin, je dochter of een groep vriendinnen of collega’s je eigen tas maken. De Tassenfabriek is onlangs verhuisd naar Lab Lou aan de Weteringlaan 1 (het oude tuincentrum Akkerflora).
tekst: Jeannemiek Bakker

Duurzaam Café Zeist organiseert Pubquiz

Aankondiging
Het Duurzaam Café Zeist start 2024 met een gezellig Pubquiz. Weet jij alles over duurzaamheid? Ga dan op 17 januari de strijd aan met anderen, win deze pubquiz en neem het mooiste cadeau mee naar huis! De Pubquiz is dit keer niet op de vertrouwde plek in de bieb, maar in Lab Lou aan de Weteringlaan.
tekst: Fons Pennings; foto: Suzanne van der Marel