Informatiemarkt Werk en Mantelzorg

9 juni 2024
tekst: Annemieke Bol; foto: Pixabay

Op vrijdag 14 juni organiseert Steunpunt Mantelzorg Zeist een informatiemarkt Werk en Mantelzorg in De Koppeling.

Werkende mantelzorgers krijgen de gelegenheid om kennis te maken met organisaties en dienstverleners die mantelzorgers ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan betaalde mantelzorgondersteuning, mantelzorgmakelaars en organisaties die respijtzorg aanbieden.

Vanuit mijn rol als mantelzorgmakelaar geef ik een toelichting op het thema combineren van werk en mantelzorg. Ook zal een werkgever vertellen over zijn aanpak op dit gebied voor de werkende mantelzorgers.

Het doel van de bijeenkomst is dat werkende mantelzorgers een beter beeld krijgen van de mogelijkheden die er zijn om hen te ontlasten. En uiteraard is het de bedoeling dat het een gezellige bijeenkomst wordt met een hapje en een drankje.

Ben jij een werkende mantelzorger? Mis deze informatiemarkt dan niet en laat je informeren over hoe je werk en mantelzorg beter kunt combineren zodat je beter in balans blijft. Bovendien wordt het ook een informele bijeenkomst met ruimte voor een hapje en een drankje! Een gezellige manier om het weekend te starten.

Praktische informatie
Datum: 14 juni 2024
Tijd:      16.00 – 18.00 uur
Locatie: De Koppeling, De Clomp 1904, Zeist

Aan de informatiemarkt zijn geen kosten verbonden. Wel graag aanmelden via https://www.mantelzorgzeist.nl/voor+mantelzorgers/agenda+voor+mantelzorgers/2705615.aspx
 

Bijdrage: 

 


Annemieke schreef eerder:
Het werd haar allemaal te veel

Meer over het combineren van taken:
Draaiende bordjes

Volgende column:
Vaas

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.