Vier de Kunst

18 mei 2024
tekst: Maria Hoefnagels

Dit jaar bestaat hospice Heuvelrug 25 jaar en dat vieren we groots. Door het hele jaar heen zijn er speciale activiteiten waarbij we geld ophalen voor onze gasten die de eigen bijdrage niet kunnen betalen.

Op zaterdag 1 juni is er bij Torenlaan theater een expositie van kunstenaars die de afgelopen jaren op het hospice geëxposeerd hebben. De exposanten staan er met een zelf gekozen kunststuk die ze doneren aan het hospice. Deze kunststukken zijn te koop in de ochtend (als het bedrag mooi genoeg is) of ’s middags bij de kunstveiling.

In de ochtend kan je de expositie bewonderen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Om 10.30 uur zal Job Boot samen met wethouder Laura Hoogstraten en manager zorg Wilma Verkerk de expositie openen. Dagvoorzitter van deze dag is Job Boot en zal ook de veiling begeleiden.

Vanaf 13.00 uur is de zaal weer open voor bezichtigen van de expositie en zal om 13.30 uur Denise Jannah & Wolf Martini een benefietoptreden verzorgen. Vanaf 14.15 uur zal de kunstveiling van start gaan.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, met de exposanten in gesprek te gaan, te komen luisteren naar Denise Jannah & Wolf Martini en vooral natuurlijk te bieden op een kunstitem naar keuze.

Torenlaan Theater stelt de ruimt geheel belangeloos ter beschikking. Dagvoorzitter en veilingmeester is Job Boot. Ook hij doet dat geheel belangeloos.

Expositie en veiling
Zaterdag 1 juni 2024, 10.00 - 16.00 uur
Entree gratis
Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


De huidige expositie in het hospice:
Expositie Carly Paulsen in Hospice Heuvelrug

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Gracias Garcia

Volgende column:
Ultra bewerkt voedsel

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.