De toestand van de liefde / Berk

29 september 2023
tekst: Josine de Vries; foto's: Martin Pluimers

Op vrijdag 13 oktober én vrijdag 20 oktober staan er twee acts op het podium van het sfeervolle Theater Slot Zeist: het betoverende muziekoptreden De toestand van de liefde én Berk, een voorstelling over vluchten en blijven, censuur en vrijheid.

De toestand van de liefde
Wie weet precies wat liefde is? In onze muziektheatervoorstelling De Toestand van de Liefde zoeken we ernaar met Spoken Word op betoverende elektronische soundscapes, afgewisseld met liedjes die het lastig maken om stil te blijven zitten.  Als je niet veel over de liefde weet, hoef je je bij ons niet te schamen want wij weten ook niets en daar vertellen we alles over! Wij van De Toestand maken elektronische hiphop, triphop, dubreggae en downtempo songs met Nederlandse teksten, vette beats en knapperige koortjes.

Tekst en zang komen van theatermaker Jeninke de Jong, beats en samples van producer & drummer Gerrie Spaansen. 
www.jeninkedejong.nl/detoestand

Berk
Een voorstelling over vluchten en blijven, censuur en vrijheid. Geïnspireerd door de Russische protestzanger Victor Tsoi (1962 – 1990) die met een kritische blik op de samenleving de vrijheid bezingt. Daniil & Ruud treden in zijn voetsporen. Zij reiken vrijheid op een humoristische, acrobatische en rake manier aan.

Spel: Daniil Aleksin & Ruud de Nooij. Regie & lichtplan: Selma Susanna. Teksten: Daniil Aleksin, Selma Susanna, Ingela Susanna, Ruud de Nooij. Fotografie: Martin Pluimers.
http://daniilaleksin.com/

Theater Slot Zeist
Aanvang 20 uur. Voor praktische info en het reserveren van kaartjes: https://www.theaterslotzeist.nl/berk-de-toestand-van-de-liefde-13-oktober-20-oktober-20-00-uur/
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Theater Slot Zeist:
Theater Slot Zeist

Binnenkort ook in Slot Zeist:
Jazzcafé - Ronald Douglas Trio

Volgende bericht:
'Omlaag die Meter'-starterspakket voor huurders

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.