The military academy

Advertentie
12 november 2023
tekst: Jeroen Geleijnse

Bij The military academy bieden we verschillende lessen aan: functionele kettlebell lessen, bootcamp lessen en ouder en kind kaart en kompas lezen.

De kettlebell lessen zijn voor iedereen die functioneel wilt trainen. Spieropbouw, core training en vetverbranding. De lessen zijn zo ingericht dat iedereen kan mee doen. Jong en oud, fit en minder fit. De aandacht ligt op techniek en iedereen traint op zijn of haar eigen niveau.

De lessen zijn op maandag- en woensdagavond en zaterdagochtend. Kijk snel op de website voor de mogelijkheden: www.themilitaryacademy.nl

Het ouder en kind kaartlees moment is een ideaal moment om quality time met jouw kleine door te brengen. Na een korte uitleg over hoe je het kompas en de kaart moet gebruiken gaan jullie samen een spinnenweb-loop houden. Na elk aangedaan punt keer je weer terug naar het start punt. De afstanden verschillen tussen de 150 en 800 meter, zo kan je zelf bepalen welke afstanden je wilt lopen.

Onze eerstvolgende ouder en kind kaart en kompas moment is zondag 3 december: De grote Sinterklaas speurtocht. Voor slechts € 15,- kun je van 9:30 uur t/m 12:00 uur terecht. Koffie en thee is aanwezig. Advies leeftijd is vanaf 4 jaar. Ook oudere kinderen worden uitgedaagd door een uitdagendere manier van navigeren.

Aanmelden via de website: www.themilitaryacademy.nl

The military academy
Voor al uw vragen:
Whatsapp: 06-27425500
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over sporten:
Hoe sport Zeist?

Meer over persoonlijke doelen:
Het roer moest om

Volgende bericht:
Expositie 'Butterflies, Birds and Love'

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.