The George

18 september 2022
tekst: Renée van Dijk; foto’s: Renée van Dijk (boven), Kim de Graaff (onder)

Wij hebben hem: de allerknapste knul van de hele wereld!

Als hij later groot is wil hij graag rockstar worden of Hollywoodacteur, of gewoon een mega populaire influencer op Instagram of Tiktok. In elk geval iets waarbij hij veel aandacht krijgt.

Tot die tijd woont de tweejarige Georgie nog bij ons in het Dierentehuis Zeist. Waar het leven maar saai is. Af en toe even lekker scheuren op de speelweide, maar vooral in zijn kennel wachten tot hij eindelijk beroemd wordt. Aan een lijn door het bos sjokken is ook ‘boring’. In een losloopgebied notabene. Oh wat zou hij daar ook graag lekker achter alle vogeltjes en ritselende blaadjes aan rennen en springen!

Georgie moet nog heel veel leren, dus buiten los lopen zit er nog even niet in. Trainen is wel een feestje, zeker als zijn salaris in koekjes uitbetaald wordt. Hij droomt ervan om multimiljonair te worden. Koekjes heb je nooit genoeg.

Het is ook wel een uitslover, die lekker kan dollen in een stoeipartijtje. Er kan alleen nog wel eens per ongeluk met een headbang een flinke beuk uitgedeeld worden. Met zijn Golden Retriever / Stafford achtergrond heeft hij namelijk alles mee om een tikkie onbezonnen lompe gast te zijn. Niet echt handig met kleine kinderen of oudere mensen dus.

Zijn allerergste puberstreken beginnen wel wat weg te zakken, maar garanderen doen we niets. Georgie is namelijk gewoon altijd enthousiast en altijd in de stemming voor wat leuks! Hij doet het liefste iets met mensen, die vindt hij allemaal geweldig. Andere honden of katten vindt hij niet echt tof. Dan verandert hij in een gruntende heavy metal voorman die er alles aan doet om ze weg te jagen. Dat vraagt dus nog wel wat geduld en goede begeleiding van zijn toekomstige manager.   

Braaf op een pluche kleedje naar een klassiek concert luisteren en 3x per dag een blokje om? Rustig spelen met andere honden in het hondenpark? “Mij niet bellen!”, roept Georgie dan.

Heb jij echter een lekkere grote tuin en wil je graag van alles samen met hem ondernemen? Samen trainen en leren, samen spelen, samen wandelen of fietsen? Kom maar op!

Georgie kan een paar uurtjes alleen zijn en laat zich prima in een limousine vervoeren. Als de podiumlichten uit gaan en het publiek naar huis is komt hij ook heel erg graag tegen je aanzitten voor een eindeloze knuffel. Maar dat moet je niet verder vertellen, want het is natuurlijk wel een heel stoere vent! 

Spreekt deze ontzettend knappe, eigenwijze, vrolijke, vriendelijke, overenthousiaste jongeman je aan? Dan ontvangen we graag een e-mail van je met als onderwerp “Georgie” op dierentehuiszeist@gmail.com.

Om een goede selectie te kunnen maken onder de fans voor een backstage meet-and-greet, is het fijn als je in die mail ook antwoord geeft op de vragen die je op onze website vindt: https://www.dierentehuiszeist.nl/honden/#314159

Wie weet sturen we jou dan binnenkort een VIP-kaart voor die persoonlijke ontmoeting!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer berichten van het Dierentehuis:
Alle kleuren van de regenboog

Meer over honden:
Leenhond

Volgende bijdrage:
Onderduikersruimte Bene Sita

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.