Dieptetuin

Het is bijna zover!

Aankondiging
Het is bijna zover: de levende Kerststal in de Dieptetuin! Let op: de openingstijden zijn gewijzigd. Vrijdag 22 en zaterdag 23 december kun je terecht in de Dieptetuin tussen 16:30-18:30 uur. Je kunt genieten van natuurlijk het kerstverhaal dat live wordt uitgebeeld en voorgedragen, maar ook van alpaca's, schapen en ezels.
tekst: Dick Koopman

De levende kerststal in de Dieptetuin is terug

Aankondiging
Na enkele jaren afwezigheid kan jong en oud weer genieten van de levende kerststal in de prachtige Dieptetuin. Op 22 en 23 december aanstaande is tussen 16.30-18.30 uur de levende kerststal weer terug in de Dieptetuin. Met koren, schapen, ezels, alpaca's, verhalen, lampjes en warme drank.
tekst en foto’s: Dick Koopman

Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan

Column
Dick leidde de oude Van Tets rond in de Dieptetuin. Hij genoot met volle teugen. Waar de één bloeiend vrijwilligerswerk ziet, ervaart de ander verval van vervlogen tijden. “Weet U, uiteindelijk verdwijnt alles. De hele wereld die was. En binnenkort ben ik zelf aan de beurt.”
tekst en foto’s: Dick Koopman

Lezing in de Dieptetuin

Aankondiging
Auteur Jaap Scholten geeft op 23 juni een lezing over zijn nieuwste boek 'Suikerbastaard'. Boekwinkel Kramer & Van Doorn organiseert de lezing in de Dieptetuin. Als voorproefje vertelt Scholten in dit filmpje alvast over het boek.
Montage: Fons Pennings (Wij zijn Zeist)