vrijwilliger

Stem voor de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023

Oproep
De nominaties van de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023 zijn bekendgemaakt. Van 13 november tot 3 december kan iedereen stemmen. Er zijn elf genomineerden in vier categorieën: Individueel, Cultuur, Maatschappelijk en Zorg & Welzijn. Op 7 december maakt wethouder Laura Hoogstraten de winnaars bekend.
tekst: Sabine Horsting

Zeister Vrijwilligersprijzen: aanmelding van start

Oproep
Tot 8 oktober kunnen vrijwilligers en organisaties zich kandidaat stellen voor de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023. Met de Zeister Vrijwilligersprijzen krijgen vrijwilligers een gezicht en worden andere Zeistenaren gestimuleerd ook iets te doen voor een ander. 
tekst: Sabine Horsting; foto: Erik Kottier

Herman Wierenga opgenomen in de Walk of Fame

Artikel
Herman Wierenga, de Vrijwilliger van het jaar 2022, heeft zijn tegel gekregen in de Zeister Walk of Fame. Elke jaar krijgt de vrijwilliger van het jaar een tegel met naam in de Walk of Fame op de Slotlaan in Zeist. Winnaar van de prijs Herman Wierenga werd zo geëerd voor zijn inzet voor Samen Duurzaam Zeist.
tekst: Fons Pennings; foto: Sabine Horsting

Zeister Vrijwilligersprijzen: aanmelding van start

Oproep
Tot 2 oktober kunnen vrijwilligers en organisaties zich kandidaat stellen voor de Zeister Vrijwilligersprijzen 2022. Ook dit jaar zijn er een individuele prijs en drie groepsprijzen te verdelen. De categorieën bij de groepsprijzen zijn Cultuur, Zorg & Welzijn en Maatschappelijk.
tekst: Maartje Simons; foto: Mel Boas

Pages