Sterk aan het stuur: gratis fitness voor Zeister chauffeurs

22 april 2024
tekst: Roohin Osmani & Tamim Mahboubzada

Chauffeurs hebben een zittend beroep, en we weten dat teveel zitten niet gezond is. Voor taxi- en touringcarchauffeurs uit Zeist is er nu fantastisch nieuws! De Stichtingen SFM (taxi) en FSO (tour) hebben met Personal Fitness Nederland de handen ineengeslagen om taxi- en touringcarmedewerkers te helpen bij de eerste stap naar een gezond, vitaal en gelukkig leven waar ze geheel kosteloos gebruik van kunnen maken. 

Door deze unieke samenwerking mogen alle medewerkers van taxi- of touringcarbedrijven die over- of ondergewicht hebben volledig gesubsidieerd het Fit for Life 16 weken programma volgen bij Personal Fitness Zeist op de Slotlaan.  

Fit for Life 16 weken programma 
Het Fit for Life 16 weken programma is een vitaliteitsprogramma dat speciaal ontwikkeld is om de medewerkers op een persoonlijke manier te helpen op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. De medewerkers krijgen onder andere één op één trainingen van een gecertificeerde personal trainer, voedingsadvies op maat en mental coaching sessies die gericht zijn op resultaat behalen én behouden. Ook krijgen ze een eigen fitnessset, zodat ze oefeningen thuis (of onderweg) kunnen herhalen. 

Uitnodiging 
Meer dan 530 taxi-en touringcarmedewerkers volgden het gesubsidieerde programma de afgelopen jaren met succes. Medewerkers kunnen zich nu vrijblijvend aanmelden via www.pfn.nl/sterkaanhetstuur

De informatie sturen wij vervolgens door naar de Stichtingen en zij bekijken of de medewerker boven - of juist onder - een bepaald BMI uitkomt. Als dat zo is vergoed de Stichting het volledige bedrag rechtstreeks aan de studio. 

Belangrijk: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL = VOL. Wacht dus niet te lang met aanmelden. 

Samen verhogen we de kwaliteit van leven van de taxi- en touringcar medewerkers!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Personal Fitness Zeist:
Wordt gezond en gelukkig!

Meer over hun werkwijze:
Meer vet dan spier

Volgende bericht:
Kringloop De Ketel

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.