Samen sterk voor vrijwilligerswerk

Oproep
18 maart 2021
tekst: Maartje Simons en Jessica Willems (Vrijwilligerscentrale Zeist)

Wat ga jij doen voor de samenleving?
Wist je dat dit jaar is uitgeroepen tot het Nationaal Jaar Vrijwilliger Inzet? Met de landelijke campagne ‘Mensen maken Nederland’ worden vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven door heel Nederland zichtbaar gemaakt, actieve bewoners en vrijwilligers in het zonnetje gezet én nieuwe vrijwilligers geworven. Ook in Zeist stropen wij (medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Zeist) onze mouwen op om vrijwilligerswerk nog beter zichtbaar te maken. Graag laten wij zien wat vrijwilligers allemaal doen om zo de gemeente Zeist een stukje mooier te maken. Op die manier willen we graag nieuwe mensen inspireren om zich ook in te zetten voor een ander en/of de samenleving.

Wat gaan we dit jaar doen?
We hebben alle organisaties die bij ons een vacature in de vacaturebank hebben geplaatst een leuk cadeautje opgestuurd! Ze ontvangen in de week van 15 maart een raamsticker waar op staat: Hier zijn vrijwilligers goed bezig. Wij vragen deze organisaties de raamsticker op een zichtbare plek aan de openbare weg op te hangen. Op die manier hangt straks heel de gemeente Zeist vol met deze leuke raamstickers en kunnen inwoners zien waar vrijwilligers allemaal aan het werk zijn.

Laat van je horen
Om ook de verhalen achter de vrijwilligers te laten zien vragen we organisaties hun verhalen, foto`s, filmpjes over en met de vrijwilligers met ons te delen zodat wij ze kunnen verspreiden. Onder alle inzendingen verloten we drie appeltaarten!

Wil jij ook een raamsticker aanvragen, dat kan hier
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Maartje schreef eerder:
Zeister Vrijwilligersprijzen 2020 uitgereikt

Meer over vrijwilligerswerk:
Luister naar je hart

Volgende bijdrage:
Ploontje Plak

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.