Doorstart Cultuurpodium Den Dolder met de Pedano zusjes

8 oktober 2023
tekst: Dick van Lier

Wij zijn zeer verheugd om u te kunnen mededelen dat het Cultuurpodium Den Dolder definitief een doorstart maakt. Op 13 oktober 2023 zullen wij het nieuwe seizoen feestelijk openen met een concert van toptalenten: de Pedano zusjes Maria en Anuschka, begeleid door Illia Fialko op piano.

Deze talenten zijn bekend van onder andere Superkids en Podium Witteman. Zij brengen een vrolijk programma op hobo, altviool en piano met zang, een verrassende combinatie. Droom weg bij een prachtig romantisch programma door de drie jonge, zeer getalenteerde musici.

De zusjes Pedano treden al sinds hun kinderjaren samen op. De 9-jarige Anuschka (2000) begon met altviool spelen na het horen van Janine Jansen. Maria (2003) beschikt over een uniek zangtalent en werd verliefd op de hobo.

Anuschka en Maria wonnen beiden internationale concoursen en speelden en zongen onder meer in Carré, het Amsterdamse Concertgebouw en Victoria Hall Singapore. Pianist Illia Fialko (2000) komt uit een zeer muzikale Oekraïense familie. Als laureaat van diverse internationale concoursen geeft hij regelmatig concerten in Europa.

Het trio bestaat uit:

Anuschka Pedano - altviool
Maria Pedano - zang/hobo
Illia Fialko - piano

Programma:

Voor de pauze klassieke werken:

August Klughardt: Schilflieder ( hobo, altviool, piano)     
Clara Schumann: uit Drei Romanzen voor piano en viool ( bewerkt voor altviool)
César Franck: Sonate voor piano en viool ( bewerkt voor altviool)

Na de pauze:

Illia Fialko: Preludes voor piano
Franse chansons van onder andere Edith Piaf, Jacques Brel en Yves Montand met zang van Maria, begeleid door altviool en piano.

Om uw plaats(en) te reserveren:
Stuur een e-mail naar info@cultuurpodiumdendolder.nl en maak € 20,- per persoon over naar NL07RABO 0146 0339 14 ten name van Cultuurpodium Den Dolder onder vermelding van uw naam en de datum van het concert.

Uw aanmelding en betaling worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw reservering.

Wilt u op de avond zelf nog komen zonder reservering? Als er nog plek blijkt te zijn bent u van harte welkom. Betalen kan dan via pin.

Meer informatie vindt u op onze website: www.cultuurpodiumdendolder.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over het Cultuurpodium Den Dolder:
Cultuurpodium Den Dolder

Meer muziek binnenkort:
Acoustic Night

Volgende column:
Mantelzorg? Nee joh, dat doe je toch gewoon?

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.