Nieuwe hondenschool op bijzondere locatie

Binnenkort opent er een nieuwe hondenschool in Zeist. Hondenschool PawFive opent haar deuren op een vrij unieke locatie: Landgoed Beukbergen. Bij PawFive kan iedereen terecht voor groepscursussen, privélessen, sociale wandelingen, workshops en gedragstherapie. Oprichtster Masha Gubkina zegt: “Het is ons doel om klanten een unieke beleving te bieden. Daarbij vinden wij hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke leertrajecten, positieve training en wetenschappelijk inzicht heel belangrijk. De prachtige locatie is echt iets wat past bij de beleving, die we onze klanten willen bieden. We zijn erg blij dat Landgoed Beukbergen haar deuren voor ons heeft geopend.”

Landgoed Beukbergen werkt als conferentieoord, grotendeels voor onderdelen van alle ministeries en overheden. Defensie, Justitie, Brandweer en Politie maken regelmatig gebruik van Beukbergen. Per 1 december komt daar een geheel nieuwe organisatie bij: PawFive. De groepslessen van PawFive worden verzorgd op de appelboomgaarde. Deze bijzondere trainingslocatie wordt omringd met het landhuis, het koetshuis en het circa 18 hectare omvattende bosgebied dat behoort tot het landgoed. Binnen dit bosgebied zal PawFive ook activiteiten verzorgen voor hondeneigenaren en hun hond. Hierbij moet rekening gehouden worden dat de activiteiten niet tegelijk plaatsvinden, met activiteiten van het ministerie van Defensie.

Wegens de aangescherpte Corona-maatregelen kan PawFive, net als vele andere hondenscholen, momenteel geen groepslessen aanbieden. Masha Gubkina licht toe: “Het is jammer dat we niet alle diensten direct kunnen aanbieden, maar veiligheid gaat voorop. We zullen dus eerst met name privélessen en online workshops aanbieden. Ook verzorgen we een klein aantal workshops in het koetshuis en het landhuis van Landgoed Beukbergen. Het landgoed en wij werken strikt volgens de richtlijnen van het RIVM.” PawFive hoopt vanaf januari ook groepscursussen buiten aan te kunnen gaan bieden.

Voor meer informatie over PawFive: www.pawfive.nl

Bijdrage: 
Artikel: 

 

Volgende bijdrage: Figi Theater & Bioscoop weer geopend
Meer over honden: Moe maar voldaan

 

Reacties

Bedankt voor het delen!

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.