Paasbrood Bakker Vonk bekroond met 4 sterren

Advertentie
15 maart 2021

Bakker Vonk, De Echte Bakker, met winkels in Zeist (winkelcentrum De Clomp) en Bunnik, heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke paasbrodenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Zijn brood werd als ‘zeer goed’ beoordeeld en kreeg de bijbehorende vier sterren.

Smaak in balans
De keurmeesters, Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en technisch adviseur Marco van Scheijndel, beoordeelden het paasbrood van Bakker Vonk op tien onderdelen, waaronder kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Ze zagen een mooie korstkleur en constateerden dat de verdeling van de krenten en rozijnen goed in verhouding is. Hillebrand over de smaak: “Dat is misschien wel het belangrijkste onderdeel. De smaak van dit paasbrood is heel mooi in balans. Daarom verdient dit brood de vier sterren!”

Precisiewerkje
Met de Pasen in aantocht doet Bakker Vonk altijd mee met de productkeuring van het Gilde. Het maken van het perfecte paasbrood is namelijk een precisiewerkje dat weer even geoefend moet worden. “Van de keurmeesters krijgen we tips om het brood weer helemaal perfect te krijgen,” zegt Bakker Vonk “Met deze sterren zijn we weer klaar voor een gezellige en lekkere Pasen.”

Bakker Vonk geeft zijn eigen signatuur mee aan dit paasbrood. Door toevoeging van een klein beetje amandelessence krijgt de spijs de specifieke lekkere smaak die alleen bij Bakker Vonk te krijgen is.

Zelf proeven
Bakker Vonk is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft productkwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom worden er productcompetities georganiseerd. Echte Bakkers sturen hun producten in en ontvangen tips om verbeteringen te behalen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit van zowel de paasbroden als de andere paasspecialiteiten. Neem daarom de proef op de som en probeer het bekroonde paasbrood of een van de andere lekkere paasproducten.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Bakker Vonk:
Vreemdgaan bij Bakker Vonk

Meer over Pasen:
Vuur

Volgende bijdrage:
Stap in de Wereld van Perzië

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.