Een frisse kijk op opvliegers

23 maart 2024
tekst: Gisela Timmermans

Gisela Timmermans woont in Zeist en schreef een boek over de overgang: “Een Frisse Kijk Op Opvliegers”. Op 28 april gaat ze tijdens de boeklancering bij Kramer en Van Doorn met aanwezigen in gesprek over haar boek en de overgang. Hier vertelt ze vast haar verhaal:

“Ik ben getrouwd, bedrijfskundige en moeder van drie kinderen. Ik heb gewerkt in de farmaceutische industrie en organiseerde businessreizen in de ruim tien jaar dat ik in Madrid woonde. Op 38-jarige leeftijd kreeg ik de eerste overgangsklachten. Deze herkende ik niet als de overgang, net als overigens allerlei behandelaars die ik in die jaren heb gezien. Vooral mentaal gebeurde er van alles; vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, brainfog en de diagnose burn-out. Pas toen ik op 43-jarige leeftijd een opvlieger kreeg, viel bij mij het kwartje: het was de overgang!

Ik heb heel veel gelezen over hormonen en mijn dieet drastisch aangepast. Ik ben me gaan omscholen tot sportinstructrice, yogadocent en heb de vierjarige opleiding tot kruidengeneeskundige afgerond. Met al mijn kennis en ervaringen besloot ik andere vrouwen in de overgang te gaan helpen en hen de ellende die ik heb meegemaakt te besparen. Ik ben kruidendruppels gaan ontwikkelen tegen overgangsklachten. Daarmee stond ik op de Libelle beurs en Margrietbeurs en heb ik een webshop opgezet. Op https://yuforyou.com vind je meer informatie. Op https://overgangssupplementen.nl zijn de kruidendruppels te koop.

Opvliegers is een van de meest voorkomende overgangsklachten. Ik ontwikkelde een eigen, nieuwe visie op opvliegers, door mijn eigen ervaring en de vele gesprekken met vrouwen. Er is in mijn ogen meer aan de hand dan waar men vanuit gaat in de reguliere visie (ontregeld warmtecentrum). Een antwoord op dit “meer” geef ik in mijn boek “Een Frisse Kijk Op Opvliegers”, waar ik ook een uitstapje maak naar de Oosterse, taoïstische visie op opvliegers (opstijgende seksuele energie) en de Oosterse benadering van bepaalde organen.

Het is mijn missie om vrouwen in de overgang een lange zoektocht naar oplossingen te besparen en ze met natuurlijke oplossingen door het natuurlijke proces van de overgang te helpen, zodat ze zo min mogelijk overgangsklachten hebben. Mijn producten en mijn boek helpen daarbij!

Tijdens de boeklancering bij Kramer en Van Doorn op 28 april van 14.00-15.00 uur vertel ik over hoe ik tot dit boek ben gekomen, ga ik in gesprek met aanwezigen en signeer ik het boek”.

Het boek "Een frisse kijk op opvliegers" heeft 132 pagina’s, het kost € 12,50 en is te koop bij Kramer & van Doorn. 

 

Bijdrage: 
Artikel: 
Recensie: 

 


Gisela schreef eerder:
Als je hormonen met je aan de haal gaan

Meer Zeister boeken:
Het Huijs te Seijst: fictie of werkelijkheid?

Volgende aankondiging:
Vive la Chanson!

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.