Open Podium op 19 november

11 november 2023
tekst: Jantsje de Boer

Zondagmiddag 19 november organiseert CultuurZeist weer een Open Podium in het Torenlaan Theater. Dit keer zijn er vier optredens.

Sous w Nokta is een Libanees/Nederlands duo. Met twee akoestische gitaren brengen zij sfeer, variërend van vrolijkheid tot melancholie. Sous w Nokta bestaat uit Antoine Khalil en Jan-Hendrik Venhuizen.

Vital is een Reggaeband die een repertoire heeft van uiteenlopende reggaenummers: van ska en rocksteady tot roots en moderne reggae. De bandleden zijn stuk voor stuk muzikanten die hun sporen verdiend hebben in de muziekwereld, in uiteenlopende genres. Vital maakt van ieder optreden een reggae feestje, samen met het publiek.

Will's Voice heeft 37 jaar gezongen bij een Close Harmony Koor: Swing Close. Daarna besloot hij solo te gaan optreden. De songteksten en timing van de nummers van Frank Sinatra inspireerden hem om zijn nummers te gaan zingen. Hij is bezig zijn repertoire uit te breiden met nummers van andere crooners, zoals Michael Bublé, Tony Bennet, Nat King Cole en anderen.

Wieke Obbink (1987) staat op het podium om mensen te laten nadenken en vrolijk te maken. En zichzelf ook. Vanmiddag vertelt ze over Kerst en november. Verhalen en liedjes.

Aanvang vanaf 15.45 uur. De toegang is gratis.

Voorafgaand aan het Open Podium vindt in het Torenlaan Theater een JongTalent concert plaats met jonge violisten van de Accademia Filarmonica Utrecht, aanvang 14.00 uur, eveneens gratis toegang. Zie https://www.zeistermagazine.nl/accademiafilarmonica

Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Op dezelfde middag speelt ook:
Accademia Filarmonica

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Nootdweer presenteert: Duze NomShikaShika

Volgende column:
Duurzaam eten: nog niet zo eenvoudig

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.