Open Podium: speciale editie!

21 januari 2024
tekst: Jantsje de Boer

Zondagmiddag 4 februari organiseert CultuurZeist een speciale editie van het Open Podium in het kader van Gluren bij de Buren met vijf verschillende optredens van elk een half uur. De toegang is gratis. Elk optreden duurt een half uur met daarna een pauze van 15 minuten.

De middag start  met een optreden van Noottuygh, een groep enthousiaste zangers en muzikanten uit Zeist die een breed repertoire brengen dat hoofdzakelijk bestaat uit Irish songs, Engelstalige zeemansliederen. Om 14.15 uur treedt dichter/zanger Maarten Bogaers op. Hij zingt liedjes uit zijn bundel ‘Ongehoorde liedjes’ en begeleidt zich daarbij op gitaar. Elena Cornelisse brengt haar melancholische popliedjes ten gehore om 15.00 uur. Haar muziek is geïnspireerd door artiesten zoals Lana Del Rey, Adele en Mitski. The Weak And The Strong is het soloproject van muzikant en dichter Johan Visschers, die zijn optreden start om 15.45 uur met liedjes, spoken word en soundscapes, vaak een combinatie van dat alles. De middag wordt om half vijf afgesloten door Nootdweer shanty & Seasong.

Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie over deze middag.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Gluren bij de Buren:
Programma Gluren bij de Buren bekend

Meer over CultuurZeist:
CultuurZeist

Volgende column:
Kanaries

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.