Open Huis Ondernemershuis: workshop en borrel

12 mei 2024
tekst en foto’s: Margot ten Hoor

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in het Ondernemershuis Zeist, in de oude Apotheek aan de 1e Dorpsstraat? Dat kan zijn omdat je op zoek bent naar een werkplek voor jezelf als ondernemer, de tentoongestelde kunst van Toos van Poppel wilt bekijken of omdat je het leuk vindt Ondernemers uit Zeist te ontmoeten omdat jij zelf ook een lokale ondernemer bent?

Vrijdag 31 mei vanaf 15:00 uur houden we open huis! Je kunt dan samen met andere ondernemers borrelen, maar je kunt ook deelnemen aan een onderzoekende Workshop, gegeven door Det-Co. Deze workshops worden je aangeboden door het Ondernemershuis Zeist.

Schrijf je nu hier in voor 1 van de 2 workshops of kom ‘spontaan’ bij ons langs voor een borrel en hapje, ook aangeboden door het Ondernemershuis Zeist.

Open Huis met aansluitend Ondernemersborrel: vanaf 15:00 uur
Tijden Workshop: 15:15 uur & 16:15 uur
Wanneer: vrijdag 31 mei 2024
Waar: Ondernemershuis Zeist
Adres: 1e Dorpsstraat 13 Zeist

Workshop: Zet jezelf op de kaart!
Tijdens het Open Huis verzorgt Odette Koppers van Det-Co twee keer een workshop  “Zet jezelf op de kaart” om meer inzicht te krijgen in jouw gedrag en dat van anderen. Deelname is voor bezoekers van het Ondernemershuis Zeist kosteloos.

In deze workshop zet je jezelf letterlijk en figuurlijk op de kaart. Je krijgt meer inzicht in gedragsstijlen en zo leer je jezelf (nog) beter kennen en anderen beter begrijpen.
Nieuwsgierig? Ga je mee op verkenning? Meld je dan hier aan voor deze workshop.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.