Open Huis KunstenHuis Idea op 26 augustus

7 augustus 2023
tekst: Elgar Snelders

KunstenHuis Idea viert de start van het nieuwe podium-, en cursusseizoen in Zeist met een Open Huis op zaterdag 26 augustus. Tussen 13:00-16:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen bij de verschillende locaties van KunstenHuis Idea en via workshops kennis te maken met het cursusaanbod op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst, en theater. 

Tijdens het Open Huis is op alle locaties van KunstenHuis Idea volop kans om passies aan te wakkeren en geïnspireerd te raken. Iedereen is van harte welkom om mee te doen met de open lessen, om zo alvast te kijken welke cursus het beste past.

In de Bibliotheek in De Klinker is een speciale speurtocht voor kinderen en er zijn leuke spelletjes. Bij de Egeling kan aan workshops beeldende kunst, dans en theater meegedaan worden. Om te ervaren hoe het is om in een band te spelen ben je welkom in Poppodium De Peppel.

Het Open Huis is de ultieme kans om geïnspireerd te raken en het aanbod van KunstenHuis Idea te proeven. Of je nu enthousiast wordt van muziek, dans, theater of beeldende kunst of een taal wil leren, er is voor ieder wat wils bij de drie locaties in Zeist. Ook is dit een uitgelezen kans om de agenda voor het najaar in te vullen met prikkelende culturele uitjes, op alle locaties is informatie te vinden over de verschillende podia en programmeringen. 

Kijk voor meer informatie op kunstenhuisidea.nl/openhuis

Locaties:
De Klinker: Markt 1 (Bibliotheek / Muziek / VolksUniversiteit)
De Egeling: Egelinglaan 2b (Beeldende Kunst / Dans / Theater)
De Peppel: Montaubanstraat 106 (Muziek)
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over KunstenHuis Idea:
KunstenHuis Idea

Meer nieuws van KunstenHuis Idea:
Bibliotheek voortaan ook op maandag open

Volgende column:
Een vlinder in Austerlitz

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.