Welkom bij dé kapper van Zeist

Advertentie
3 oktober 2021
tekst: Kitty Bekooy

Bij Nicoline Coiffures op de Laan van Cattenbroeck bent u van harte welkom. Dames- en herenkapper Nicoline Coiffures is al 50 jaar een begrip in Zeist en omgeving. Of het nu gaat om een vernieuwende coupe met bijpassende kleur, of even leuk winkelen in onze boetiek waar u leuke moderne betaalbare dames kleding met accessoires kunt vinden. En natuurlijk onze panty's van het merk Kunert.

Wij laten u stralen
Bij dames- en herenkapper Nicoline Coiffures in Zeist bent u verzekerd van een kapsel dat u laat stralen. Onze kappers / kapsters luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een diepgaand, op uw persoon toegesneden advies. Pas dan beginnen ze met knippen. Nog een reden om te kiezen voor dames- en herenkapper Nicoline Coiffures in Zeist: onze kappers / kapsters zijn uitstekend opgeleid en worden twee keer per jaar bijgeschoold, doorgaans in Parijs. Ze zijn dus altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken en vertalen die moeiteloos naar de stijl die het beste bij u past en uw uitstraling versterkt.

Volledige beautybehandeling
Wij knippen niet alleen, wij hebben ook een eigen visagiste die u graag adviseert over de make-up die het beste bij u past. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een volledige beautybehandeling. Meer informatie over een beautybehandeling? Wij knippen niet alleen, wij hebben ook een eigen visagiste die u graag adviseert over de make-up die het beste bij u past. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een volledige beautybehandeling.

Boetiek
In onze boetiek verkopen wij betaalbare dames kleding voor de moderne vrouw van nu. Ook sjaals, tassen en mooie sieraden. Wij pakken het mooi voor u in zodat het een cadeau is om te geven. We hebben een paskamer zodat u gelijk kunt passen, en wij geven u natuurlijk goed advies.

Ervaar het zelf!
Nicoline Coiffures
Laan van Cattenbroeck 69
3703 BK Zeist

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 – 12:30 & 13:30 – 17:30. Zaterdag van 8:00 – 15:00. Voor een afspraak belt u: 030 - 69 15 844, of via https://www.nicolinecoiffures.nl/
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.