Hoe beïnvloedt de corona-crisis het leven in Zeist?

11 november 2020
tekst: Job Boot; foto: Mel Boas

Onder het motto ‘Vraag het de Burgemeester’ beantwoordt Koos Janssen op woensdag 18 november vragen van Zeistenaren over hoe zij de coronacrisis ervaren, wat zij missen en hoe zij de rol van de gemeente zien. Dit gebeurt tijdens een rechtstreekse uitzending vanuit het Zeister gemeentehuis. De uitzending is te volgen via Youtube en Slotstad RTV. Aanvang: 19.00 uur.

In ‘Zeist in coronatijd’ vertellen (horeca)ondernemers, vertegenwoordigers van verenigingen, onderwijs- en zorginstellingen wat de pandemie voor hun bedrijf, vereniging of instelling betekent. Hoe gaan zij om met de beperkingen en aanvullende maatregelen van de overheid? Houden zij het hoofd boven water? Wat zijn hun perspectieven?

Op ZeisterMagazine staat een actuele peiling over wat Zeistenaren het meeste missen in deze crisistijd. In de uitzending volgt de uitslag hiervan.

Het programma ‘Zeist in coronatijd’ wordt gepresenteerd door Liselot van Elsen (Slotstad RTV) en Job Boot, journalist en debatleider.

Zonder publiek
Vanwege de maatregelen van de overheid is publiek helaas niet toegestaan. De live-uitzending op 18 november is openbaar en dus voor iedereen te volgen via YouTube, en Slotstad RTV zendt het programma rechtstreeks uit.

Link voor de livestream: www.zeist.link/vraaghetdeburgemeester (vanaf 18 november 19 uur, tot die tijd verwijst deze link naar de peiling)

Het programma is later via YouTube terug te zien. Vragen aan de burgemeester kunnen nu al worden gesteld via de mail: mediacentrumzeist@gmail.com. Tijdens de live-uitzending is het ook mogelijk om vragen te stellen.

Samenwerkende Zeister media
De livestream ‘Zeist in coronatijd’ in een initiatief van het Lokaal Media Centrum Zeist, een samenwerkingsverband van AD-UN, Slotstad RTV, RTVUtrecht, Nieuwsbode, ‘WijzijnZeist’, ZeisterMagazine, ZeistinBeeld.nl en Bibliotheek Idea. Eerder organiseerde het Lokaal Media Centrum Zeist debatavonden over onder meer de toekomst van het V&D-pand en mobiliteit (verkeer) in Zeist.

 

Volgende bijdrage: Nominaties Zeister vrijwilligersprijzen bekend

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.