De vechtkunst van het liefhebben

25 mei 2024
tekst: Veronique Kilian; foto: E-Wise

Het Torenlaan Theater in Zeist is op zaterdag 15 juni het toneel voor het boeiende theatercollege 'De vechtkunst van het liefhebben', over de successen en uitdagingen van liefhebben. Veronique Kilian is socioloog, auteur en relatiecoach en neemt het publiek tijdens deze voorstelling mee op een humoristische reis in de intrigerende wereld van liefhebben. Ze laat zien hoe je gevormde karaktertrekken je in de weg kunnen staan en hoe je jezelf opent voor de lessen van liefhebben.

Liefhebben is volgens Veronique meer dan een emotie; het is een actie. In het theatercollege onthult ze de kunst van liefhebben, die volgens haar begint bij het koesteren van onszelf. "Vanaf het moment van geboorte leren we over liefhebben", aldus Veronique. "Deze lessen leggen we vast als herinneringen door ons innerlijk kind, waardoor ze ons gedrag als volwassenen kleuren. Laat je meenemen door deze fasen en ga naar huis met waardevolle tips om liefhebben opnieuw kleur te geven."

Nieuwe karakterstructuren
Tijdens dit theatercollege laat Veronique haar publiek kennismaken met de zes nieuwe karakterstructuren zoals de Volle Levensliefhebber, de Ontwapenende Krijger en de Gelukkige Bevrijder. Daarnaast deelt ze ook tips over hoe je dit met geluksvaardigheden eigen kan maken.

Geluksvaardigheden
Op 10 juni is Veronique jarig. Dat valt op een maandag en daarom wil ze het weekend graag deze Happy BirthDay met jou delen. Wie het boek over Geluk of het boek over de Authentieke Dialoog bij haar aanschaft, krijgt automatisch het kaartje van dit theatercollege erbij! Het boek wacht op je aan het eind van dit theatercollege.

Demonstratie kung fu zwaardvechten
Veronique is zelf geïnspireerd door de kunst van tai chi en kung fu zwaardvechten, en ze deelt tijdens de lezing zelfs een korte demonstratie uit haar reis naar China. Mis deze unieke ervaring niet en ontdek hoe liefhebben een ware dans wordt!

Praktische info
Wat: Theatercollege 'De vechtkunst van het liefhebben'
Wanneer: Zaterdag 15 juni
Programma: 19.30 uur: Inloop | 20.00 uur: Theatercollege | 21.30 uur: Netwerkborrel
Waar: Theater Torenlaan, Torenlaan 38, 3701 VK, Zeist

Tickets: https://trainjegelukscompetenties.nl/theatercollege-kunst-liefhebben

Over Veronique Kilian
Drs. Veronique Kilian is socioloog en expert in werkgeluk en persoonlijkheid. Ze heeft drie boeken geschreven over teamcoaching, werkgeluk en leiderschap. Twee van haar boeken stonden in de top 10 van Managementboek. Kilian heeft 30 jaar ervaring in organisatieadvies, persoonlijke coaching en teamcoaching. Ze werkt veel voor zorginstellingen, de overheid en commerciële dienstverlening. In haar Chief Happiness Officer Podcast besteedt zij aandacht aan geluk, teamflow en leiderschap.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over liefhebben:
Nieuwe liefdes

Ook in het Torenlaan Theater:
Gracias Garcia

Volgende bericht:
ZHG eert Koos Janssen met penning

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.