Vrijwilligers gezocht voor onze hondenafdeling!

9 juli 2022
tekst: Gabriëlla van Lieshout; foto: Hendriët Wanders

Het is in het Dierentehuis Zeist razend druk geworden na de coronatijd. Ons pension, wat zorgt voor inkomsten voor de asieldieren, is overvol deze zomer. Dus wij komen handjes tekort. Heb jij tijd over en werk je graag met honden? Kom ons dan helpen, met jouw inzet maak je echt een verschil voor de honden!

Wij willen de dieren die bij ons verblijven het zo goed mogelijk naar de zin maken en de asielhonden de beste kans geven op het vinden van een nieuw liefdevol thuis. Daar komt nogal wat bij kijken.

We starten de dag vroeg met het naar de speelvelden brengen van de honden, zorgen voor een schoon binnen- en buitenverblijf en natuurlijk een lekkere bak voer met vers water. Zet je stappenteller maar aan, een bezoek aan de sportschool is niet meer nodig!

In de middaguren zoeken we mensen die willen helpen met het wisselen van de honden op de speelvelden zodat ze daar lekker kunnen ravotten.

Daarnaast is het belangrijk dat de dieren persoonlijke aandacht krijgen, net even die extra knuffel of spelen met jou. Dit kunnen de pensionhonden goed gebruiken omdat ze hun baasje missen.  En voor de asielhonden vergroot dit enorm de kans op een succesvolle plaatsing later. 

Aan het einde van de dag regelen we met zijn allen dat het de dieren aan niets ontbreekt voordat ze de nacht ingaan.

Ben jij:

√ een echte aanpakker?
√ hondenliefhebber?
√ minimaal 18 jaar?
√ tenminste 4 uur per week beschikbaar?
√ Nieuwsgierig?

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie op dierentehuiszeist@gmail.com of meld je aan via https://www.dierentehuiszeist.nl/aanmelden-als-vrijwilliger/
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Eén van de honden in het Dierentehuis:
In het zonnetje: asielhond Bo

Meer over honden:
Leuke mensen

Volgende bijdrage:
Pop

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.