Instituut HIP in Zeist gaat uitbreiden

7 oktober 2022
tekst: Barbara Smit

Al 5 jaar vinden veel ouders en leerlingen hun weg naar Huiswerkinstituut HIP op de hoek van de 1e Dorpsstraat. Het was ons een doorn in het oog dat we steeds vaker leerlingen af moesten wijzen, omdat we zo hard aan het groeien waren. Daarom hebben we besloten om uit te breiden, zodat we nog meer leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs kunnen begeleiden. 

Vier deuren verderop in de Dorpsstraat, op nummer 16, hebben we een fantastisch pand gevonden waar we 1 november gaan starten met de Bovenbouw Academy. Een vestiging waar we ons volledig gaan focussen op de (pré) eindexamenkandidaten. Op die manier krijgen we ook meer rust en ruimte op onze huidige vestiging voor onze onderbouwleerlingen.

Focus op zelfstandigheid
De Bovenbouw Academy biedt een iets andere vorm van begeleiden, wat  neerkomt op een volwassen benadering. Om leerlingen klaar te stomen voor het eindexamen (én de studiejaren erna), trainen wij meer op zelfstandigheid bij het maken van hun planning en structuur bij het leren.

Onze bovenbouw docenten en begeleiders met jarenlange examenervaring adviseren op basis van hun kennis welke aanpak het beste bij de leerling aansluit en zullen altijd blijven monitoren of de leerling op de juiste weg zit. Daarnaast bieden we niet alleen begeleiding bij alle SE´s en CSE´s en
het PWS, maar kun je bij ons ook terecht voor (ook) beroeps- en studiekeuze en uitgebreide talentenanalyses.

Meer informatie?
Bel naar 030-3036600 of meld je vast aan via ditiship.nl/hip-zeist/.

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over de Dorpsstraat:
Zaterdagnacht op de Dorpsstraat

Meer over middelbare school:
"Schaf de leeslijst af"

Volgende bericht:
Autunno Benefiet Concert 2022

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.