Oosterse illusieshow in Slottuintheater

23 juli 2023
tekst: Hans van Oosterhoudt

Theatergroep Hilaria speelt woensdag 26 juli Fata Morgana in het Slottuintheater. Deze familievoorstelling in het openluchttheater in de tuin van Slot Zeist begint om 14.30 uur, de toegang is gratis.

Fata Morgana is een voorstelling als een luchtspiegeling, gebracht door twee ras-Hagenezen. Je ziet dingen die er niet zijn en het onmogelijke gebeurt. Een voorstelling zonder goed geoefende assistenten, maar met nietsvermoedende vrijwilligers uit het publiek! Heb je ooit willen zweven, zoals een gier boven de Sahara? Wil je wel eens gehypnotiseerd worden en ben je niet bang voor exotische dieren? Laat je betoveren door Fata Morgana. Arabische prinsen, Indiase slangenbezweerders en een reeks van oosterse personages en tradities passeren de revue.

Deze voorstelling van Hilaria is verbazingwekkend, af en toe spannend en zelfs een beetje eng, maar er is vooral veel te lachen. Geschikt voor jong en oud, en wat rest is illusie!

Voor de voorstelling kunnen kinderen met een begeleider mee met een gratis rondleiding door Slot Zeist, verzorgd door de gidsen van Gilde Zeist. De eerste rondleiding vertrekt om 13.00 uur, de laatste ongeveer om 14.00 uur. De gidsen staan klaar voor de rode wagen van het Slottuintheater.

Het Slottuintheater is bereikbaar via het witte bruggetje aan de achterkant van het Slot. Voor auto's is gratis plek op een parkeerplaats naast het Slot, fietsen mogen in de tuin staan. Meer informatie op slottuintheater.nl en via info@slottuintheater.nl of 06-26360190.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende bericht:
Taxatiemiddag oude boeken

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.