The HALO Experience

Aankondiging
27 april 2023
tekst: Eyra Moon; foto: PR

Vrijdag 19 Mei staat The HALO Experience met Mathieu Iking en Eyra Moon in De Metaal Kathedraal in Utrecht. Deze unieke 2 uur durende transformerende helende reis bestaat onder andere uit energiewerk, sound healing (zang/handpan) en een geleide meditatie.

Source Healing
Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing dat op lichaam en energieniveau werkt. De helende frequenties ruimen blokkades op en activeren het zelfhelende vermogen van het lichaam om daar waar nodig balans te brengen. Tijdens deze sessie geeft Eyra Sound healing met haar stem en de helende vibraties van de handpan.

Meditatie
Tijdens de tweede sessie verzorgt Eyra een geleide meditatie dat veel meer is dan dat. Tijdens deze frequentie booster ga je op reis door prachtige landschappen en energievelden. Terwijl Eyra zich afstemt op de groepsenergie tunet ze in om te zien welke overtuigingen en blokkades opgeruimd willen worden en wordt de waarheid op diep niveau geïntrigeerd. Ook maken we contact met het Quantum veld.

Ondertussen creëert Mathieu een energieveld dat meer op ziels- en Quantum niveau werkt en je dicht bij je ware zelf brengt. De combinatie van beiden methoden maakt dat de transformatie op vele lagen voelbaar is. Ons lichaam, geest en ziel kunnen zich verjongd voelen, omdat lagere frequenties uit onze cellen en energieveld transformeren en hogere vibraties binnenbrengen. Hierdoor verhoog je je trillingsfrequentie en maak je als het ware een Quantumsprong. In deze nieuwe tijdlijn bevinden zich andere mensen, banen en situaties die nog beter aansluiten bij jouw blauwdruk en dus zal je meer flow ervaren en plezier beleven. Daarnaast is in groepsverband je trillingsfrequentie verhogen enorm krachtig en werkt ook door op je kinderen en de rest van de wereld.

Privé-sessies
​Mathieu en Eyra zijn ook beschikbaar voor privé-sessies Source Healing en Subconscious Mind Clearing, ook in Zeist en omstreken. Daarnaast bieden ze met The Personal Reconnection een krachtige, life changing tool. Allen zijn onderdeel van het 3-stappen programma ELEVATE om je naar het volgende niveau te brengen van je persoonlijke evolutie.

The HALO Experience
vrijdag 19 mei, 19:30 uur
Metaal Kathedraal Utrecht
Meer informatie en aanmelden: https://www.sourcehealingibiza.com/tour-nl.html
 

Bijdrage: 

  


Meer over meditatie:
Met stilstand maak je de meeste meters

Meer over helend vermogen:
De kracht van macht

Volgende bericht:
Feestelijke opening nieuw tuincentrum Abbing Buitenhof

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.