Gluren bij de Buren 2022: meld je aan als host of act

8 april 2022
tekst: Chelsi Maas; foto: Sabine van Nistelrooij

Op 3 juli vindt de vijfde editie van Gluren bij de Buren plaats in Zeist. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door de hele gemeente optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot en met 22 mei.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Zeistenaren stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Zeist en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl

Algemene informatie
Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 - 18:00 uur
Entree: Pay what you can
Website: www.glurenbijdeburen.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende bijdrage:
Afscheid nemen van het leven

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.