Fotowedstrijd Orange the World

20 november 2021
tekst: Miriam Oude Wolbers

Orange the World
Ook dit jaar doet Zeist, net als zo’n 230 andere gemeenten in Nederland, weer actief mee met Orange the World, de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.
De campagne loopt van 25 november tot 10 december. Het thema van dit jaar is Preventie. Dat sluit mooi aan bij het manifest Safe Streets dat door onze gemeente al is ondertekend.
Om aandacht te vragen voor dit onderwerp worden wereldwijd bekende gebouwen oranje verlicht. In Zeist worden op 25 november om 17.00 uur de oranje lampen ontstoken op het Rond bij het gemeentehuis, de Hermitage, FIGI en waarschijnlijk ook bij Mido. Ook het Beauforthuis kleurt oranje.

Fotowedstrijd
Soroptimistclub Zeist organiseert in samenwerking met de gemeente de fotowedstrijd ‘Zeist kleurt oranje’. Doe je ook mee? Maak dan rond 25 november een inspirerende en toepasselijke ‘Zeist kleurt oranje’ foto, bijvoorbeeld van een van de oranje verlichte gebouwen.
Mail je foto uiterlijk op 3 december naar fotowedstrijd_orangetheworld@outlook.com
Elke deelnemer mag 1 of 2 (onbewerkte) foto’s insturen.

De foto’s worden beoordeeld door de jury bestaande uit Mel Boas (bekende fotograaf uit Zeist),  Ans Pereboom (raadslid gemeente Zeist) en Miriam Oude Wolbers & Marion Meijs (Soroptimistclub Zeist). Zij bepalen de winnaar, die medio december bekend wordt gemaakt. Door een foto in te sturen geef je toestemming om de foto (met naamsvermelding) te publiceren.

De winnende foto wordt 2 weken tentoongesteld in de hal van het Gemeentehuis, vanaf 24 januari 2022. Bovendien krijgt de winnaar een dinerbon van € 50,- .
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Orange the World:
Zeist kleurt oranje voor campagne Orange the World

Ans schreef eerder:
Zeist dupe van zorgfraude

Volgende column:
De leuke hand

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.