Fotoblog

Nat natter natst

Fotoblog
Het jaar 2023 was het natste jaar ooit, en dat merken we ook in Kerckebosch. De parkeerkelder van de appartementen van de Arianelaan in Kerckebosch staat al een paar dagen onder water! Ook in het bos staan veel plassen, maar dat hield de bezoekers van de levende kerststal op landgoed Heidestein niet tegen.
tekst en foto’s: Peter van Haastrecht

Hang ik bij jou aan de muur?

Oproep
Als fotograaf verkoop ik mijn werk onder andere via de website van “Werk aan de muur”. Het jammere van de website is wel dat ik niet kan zien wie het werk gekocht heeft! Vandaar mijn oproep: als ik bij jou aan de muur hang, mag ik dan eens bij je thuis komen kijken hoe ik daar hang?
tekst en foto’s: Peter van Haastrecht

Op zoek naar de wolf

Fotoblog
Fotograaf Peter is op zoek naar de wolf: "De wolf is voor mij nu de heilige graal op het gebied van fotografie! Ik zou naar de Veluwe kunnen gaan, waar ze hem vaker spotten, maar als inwoner van Zeist lijkt het mij toch het leukst om de Zeister wolf op de gevoelige plaat te krijgen!"
tekst en foto’s: Peter van Haastrecht

Donderwolken boven Kerckebosch

Fotoblog
Fotograaf Peter van Haastrecht fotografeerde een zonsondergang op landgoed Heidestein en liet tussen de buien door zijn drone omhoog bij zijn huis in Kerckebosch. “Fijn die ommekeer van het warme weer! Door de wolken in de lucht wordt het gelijk een stuk interessanter om te fotograferen".
tekst en foto’s: Peter van Haastrecht

Sneeuw

Fotoblog
Na een goeie sneeuwbui kleurt Zeist wit. Fotograaf Peter van Haastrecht trok er op uit met zijn camera én met zijn drone, die mooie luchtfoto's én een luchtfilmpje van een wit Zeist van boven vastlegde.
foto's: Peter van Haastrecht

Pages