Form - Color - Space

5 januari 2024
tekst: Eric Lugtigheid

Op vrijdag 19 januari om 20 uur gaat het doek op voor een bijzondere ervaring in Galerie 'de Gehoorzaal' in Den Dolder. Deze spectaculaire abstracte kunstexpo is samengesteld door curator Eric Lugtigheid.

Paul Corvers, Marjoke van Kamp, Simon Oud, Kees van de Wal, Martha Scheeren, Ruben van de Scheer en Eric Lugtigheid zullen hun abstracte werk presenteren in galerie 'de Gehoorzaal' in Den Dolder. Hoewel ze individueel internationale erkenning genieten, is het de eerste keer dat ze gezamenlijk in Nederland exposeren, en dat in Den Dolder!

Helma Vlemmings, de bevlogen curator en eigenaar van Museum iCOON, gespecialiseerd in minimalistische kunst in Hoek van Holland, zal de opening verrichten. Haar diepgaande betrokkenheid bij kunst en haar scherp oog voor minimalisme maken haar de perfecte persoon om deze bijzondere gelegenheid te markeren.

De vernissage belooft niet alleen een feestelijke start van de expositie te zijn, maar ook een moment waarop kunstliefhebbers in contact kunnen komen met de creatieve geesten achter het veelzijdige abstract werk. Een fantastische gelegenheid om inzicht te krijgen in de inspiratie en de artistieke processen van de exposanten.

Bovendien krijgt het publiek de kans om een van deze kunstwerken in huis te halen, want de tentoongestelde werken zullen te koop zijn. Dit is een unieke mogelijkheid voor kunstverzamelaars en liefhebbers om een waardevol stuk abstracte kunst aan hun collectie toe te voegen.

Mis deze kans niet om de vernissage bij te wonen, waar kunst, ontmoeting en verwondering samenkomen. Wees op 19 januari om 20 uur aanwezig in Galerie 'de Gehoorzaal' en laat je betoveren door de wereld van abstracte kunst.

Form - Color - Space
Vernissage 19 januari 20 uur
Za/zo 20-21 januari 12 - 18 uur
Za/zo 27-28 januari 12 - 18 uur

Galerie De Gehoorzaal
Vijverhof 41
Den Dolder
(gratis parkeren)
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Eric Lugtigheid:
Ontdek de veelzijdige kunstwerken van Eric Lugtigheid!

Meer over de Gehoorzaal:
P'Arts herrijst in Den Dolder

Volgende aankondiging:
Duurzaam Café Zeist organiseert Pubquiz

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.