Flairck & Eigen Werk

12 februari 2023
tekst: Peter Funcke

Op zondag 26 februari is er in Beauforthuis Austerlitz muziek van Lemon Sharks: een drietal muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Centraal staat het werk van Flairck, en daarom wordt het optreden opgedragen aan Erik Visser.

Flairck is de wegbereider op het gebied van ‘overspelig klassiek’ en daardoor een belangrijke inspiratiebron voor het trio. Eigen werk wordt daarnaast ook niet geschuwd tijdens het optreden.

Het concert wordt opgedragen aan Erik Visser, één van grondleggers van Flairck. Erik Visser leidt al langere tijd aan de Ziekte van Parkinson. Afgelopen najaar vierde hij zijn zeventigste verjaardag in het Beauforthuis.

Flairck werd wereldwijd bekend door bijzondere samenwerkingsprojecten met balletgroepen, acrobaten en gastmusici. Het was de eerste muziekgroep die de Nederlandse theaterwereld introk met zeer veel succes!

Lemon Sharks bestaat uit: Bassist Bart Soeters, pianist, percussionist Joris Holtackers en violist Johan Olof. Samen maken zij de podia onveilig met een eigenzinnige mix van stijlen, met name op het grensvlak van klassiek en jazz. Ook Genesis komt aan bod.

Flairck & Eigen Werk
Lemon Sharks
Zondag 26 februari, 20:15 uur
€ 22,50 / € 17,50 inclusief drankje

Koop hier kaarten: https://tickets.beauforthuis.nl/nl-NL/Show/Details/6482

Dit concert stond eerder gepland voor 5 februari – iedereen die al een kaartje had gekocht krijgt daarover persoonlijk bericht.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.