Een geslaagde avond!

1 april 2015
tekst: Sandy Lourens, foto’s: Mel Boas

Maandag 23 maart 2015 vond het Business Event gemeente Zeist plaats. De avond werd gepresenteerd door cabaretière Karin Bloemen. Ad rem interviewde zij de genomineerden. De prijs in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming ging naar RESCUED!. In de categorie Detailhandel ging de award naar Wijnhandel Geutjes. ZPH verpakkingen mocht de award in de derde categorie, MKB, Industrie en Dienstverlening, in ontvangst nemen.

Rond 19.15 uur werden de genomineerden voorgereden in luxe auto’s van business partner Broekhuis Zeist. Op de rode loper werden zij verwelkomd door de jury, vertegenwoordigers van de gemeente Zeist, businesspartners, voordrachtcommissie, ondernemersverenigingen, bedrijvenkringen en overige betrokkenen bij het Business Event. Rond 20.15 uur begon het officiële programma.
Na een bruisende opening van presentatrice Karin Bloemen kwamen de genomineerden onder luid applaus de zaal binnen. Na het voorstellen van de voordrachtcommissie en de jury, onder leiding van Jannes Haveman, was het tijd voor de eerste categorie.

RESCUED!
De drie genomineerden in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming waren RESCUED!, Coöperatief Schoongewoon Zeist-Utrecht UA en Sport Dojo Otoshi. Nadat alle genomineerden hadden gepitcht en de film vertoond was kon er worden gestemd. Zowel de jury als het publiek bepaalde wie de winnaar werd. Juryvoorzitter Jannes Haveman maakte bekend dat RESCUED! de winnaar van deze categorie was. Koos Janssen, burgemeester gemeente Zeist overhandigde de award aan RESCUED!

Wijnhandel Geutjes
Na de uitreiking van de eerste categorie kwamen de genomineerden voor de tweede categorie, Detailhandel op het podium. Na een gesprek en vertoning van de films van de genomineerden maakte de juryvoorzitter bekend dat Wijnhandel Geutjes, van Theo Geutjes de winnaar was. In deze categorie waren ook Boekhandel Kramer en van Doorn en Sporthuis Sunnycamp genomineerd. De award werd in deze categorie overhandigd door wethouder economische zaken Jacqueline Verbeek - Nijhof.

ZPH Verpakkingen
Toen was het tijd voor de uitreiking in de categorie MKB, Industrie en Dienstverlening. In deze categorie namen ZPH Verpakkingen, TandTechniek Zeist en E-Village het tegen elkaar op. Wiljo en Ronald Vos van ZPH Verpakkingen mochten de award in ontvangst nemen van de voorzitter Zakelijk Zeist onderneemt, Lex Geerts.

MVO Award en de Rabo Publieksprijs
Tijdens het Business Event werden er nog 2 extra prijzen uitgereikt, namelijk de MVO award voor het bedrijf dat zich op de meest toonaangevende wijze bezig houdt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Gerben Cirkel van Sport Dojo Otoshi ontving deze award van wethouder Johan Varkevisser.
De winnaar van de Rabo Publieksprijs werd gekozen door het publiek middels een stemronde. Ook deze award ging mee naar huis met Gerben Cirkel van Sport Dojo Otoshi. De award werd uitgereikt door Michel Post, directeur bedrijven Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Het Business Event werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met de hoofdsponsors gemeente Zeist en Rabobank Utrechtse Heuvelrug, official partner VDGC, mediapartner Stadspers, businesspartners, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen.  

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.