Duurzame Pubquiz

29 december 2022
tekst: Willy Douma; foto: Hans Snel

Weet jij alles over duurzaamheid? Ga dan op woensdag 18 januari de strijd aan met anderen tijdens de Duurzame Pubquiz, win en neem het mooiste cadeau mee naar huis!

Het Duurzame Café Team van Samen Duurzaam Zeist luidt het nieuwe jaar feestelijk in met een gezellige Pubquiz waar we de teams flink laat zweten op moeilijke weetjes, uitdagende muziekfragmenten en kennis over Zeist. Kom je ook? Alleen of met meer mensen? Je bent welkom in de Bibliotheek. We starten om 20 uur!

Neem zelf een prijs mee
De prijzen zijn ook heel duurzaam! We vragen je namelijk om zelf een prijs mee te nemen. Je krijgt er gegarandeerd iets voor terug. Je hebt deze feestdagen vast wel een cadeau ontvangen dat niet op je verlanglijstje stond. Neem dit gekregen cadeau (met een geschatte waarde van rond de 10 à 15 euro is) mee naar de Pubquiz. Alle meegenomen cadeaus worden uitgestald op de prijzentafel.

Hoe werkt het?
In ter plekke samen te stellen teams beantwoordt iedereen de duurzaamheidsvragen zo goed mogelijk. Dit wordt een spannende race! We houden de tussenstand goed in de gaten. De deelnemers van het winnende team mogen als eerste van de prijzentafel een cadeau uitzoeken, daarna het tweede team, het derde, etc. Zo ga je naar huis met een cadeau dat wel helemaal jouw smaak, stijl of wens is. Je poetst er ook nog eens je kennis over diverse duurzame onderwerpen mee op én je hebt een gezellige avond.

Doe mee
Wil je geïnspireerd worden op een ludieke manier? Kom dan langs met je gekregen cadeau, doe mee met de spannende Duurzame Pubquiz en neem een leuke prijs meer naar huis! Je bent welkom op woensdag 18 januari vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur. Locatie is de Bibliotheek, Markt 1 in Zeist. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel.

Informeer graag ook buurtgenoten (bijvoorbeeld via je buurtapp groep), vrienden, kennissen en familie in de gemeente Zeist en geef er aandacht aan op social media. Iedereen is welkom. Wij zien uit naar diverse interessante en inspirerende avonden en hopen je 18 januari om 20.00 uur te zien en te spreken.

Bijzonder en speciaal
Normaal agendeert Samen Duurzaam Zeist iedere derde woensdag van de maand een nieuw onderwerp in het Duurzame Café, met een inleider en een vragenronde. De avond is bedoeld voor inwoners van Zeist die graag eens iets meer willen weten over dit onderwerp en inspiratie zoeken. Het Duurzaam Café van januari is dus bijzonder en speciaal. We nodigen iedereen uit die graag eens wil kijken wat hij of zij weet over duurzaamheid. En er valt vast nog iets nieuws te leren. Als je zelf onderwerpen hebt die je interessant vindt voor een volgend Duurzaam Café, laat het ons dan weten via meedoen@samenduurzaamzeist.nl.

Duurzaam Café Team van Samen Duurzaam Zeist
Samen Duurzaam Zeist (SDZ) is een beweging waarin inwoners en ondernemers, ondersteund door de gemeente Zeist, samenwerken aan een groen, gezond en duurzaam Zeist. Dit gebeurt via acties die worden uitgevoerd door inwoners en ondernemers zelf, al dan niet samen met de gemeente. We richten ons daarbij o.m. op natuur, klimaat, bodem, water, geluid, luchtkwaliteit, licht, geur, afvalvermindering, energiebesparing en -opwekking en hergebruik van materialen.

E-mailadres: info@samenduurzaamzeist.nl
 

Bijdrage: 

 


De eerste vraag staat al online:
Hoe vaak wordt een kledingstuk gemiddeld gedragen?

Ook van Samen Duurzaam Zeist:
Tuin-deelproject in Griffensteyn

Volgende artikel:
Zeister voorkeuren in de Top-2000

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.