Duurzame Open Monumentendag

4 september 2022
tekst: Annemiek Verstappen

Het thema van Open Monumentendag 2022, 10 en 11 september, is duurzaamheid. Daarom is Mijn Groene Huis speciaal geopend voor al uw vragen over het verduurzamen van monumenten. Adviseurs van gemeente Zeist en Mijn Groene Huis staan klaar om uitleg te geven en er worden films vertoond over duurzaamheidsoplossingen. U bent van harte welkom. Ook als u zelf geen monument bezit, maar wel interesse heeft in monumentenzorg.

Mijn Groene Huis is beide dagen het start- en eindpunt van de speciaal voor dit weekend gemaakte familiespeurtocht. In ca. 45 minuten wordt u meegenomen langs de mooiste historische plekken in het centrum van Zeist. Zeker weten dat u op plekken wordt gewezen die u nog nooit zijn opgevallen. Heeft u de speurtocht voltooid? Dan ligt er in Mijn Groene Huis een leuke en duurzame attentie voor u klaar!

Op zaterdag opent wethouder Catsburg om 11:00 uur de activiteiten in Mijn Groene Huis. Aansluitend vinden er tot 12:30 uur én tussen 14:00 en 15:00 uur presentaties en lezingen plaats waar u vrij kunt binnenlopen. Op zondag wordt dit programma tussen 11:15 en 12:15 uur herhaald. Meer info kunt u vinden op www.mijngroenehuis.nu/agenda.
 

Bijdrage: 

  


Volgende bijdrage:
Een muzikale thuisreis

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.