Theaterkaravaan De Bonte Boel brengt betoverend poppentheater

9 december 2021
tekst en beeld: Franka de Groot en Ina Geisler

Reis mee met dit bijzondere theater in Zeist

Op drie bijzondere plekken in Zeist worden in de herfstvakantie poppentheater en workshops aangeboden door Schimmentheater “Licht in het Donker” van Bea Kloosterman en collega’s, het muzikale Klaksa poppentheater van Klaaske Kamp en het Aldo Theater met poppen van Ina Geisler. De voorstellingen en workshops vinden plaats vanaf zondag 17 oktober tot en met 24 oktober in Bezoekerscentrum de Boswerf, op Kinderboerderij de Brink en het in nieuwe Wijkcentrum ‘t Volle Hof in Vollenhove.

Schimmentheater “Licht in het Donker” speelt op zondag 17 oktober om 14.30 uur in kinderboerderij de Brink en op woensdag 20 oktober om 14.00 uur in De Boswerf de sprookjesachtige voorstelling “Het Circus van Ombramaan. Na de voorstelling kun je zelfs je eigen schimmendier maken!

Op donderdag 21 oktober om 15.00 uur kun je je verwonderen bij Aap’s droomshow van het Klaksa theater in het Wijkcentrum ‘t Volle Hof in Vollenhove. Deze voorstelling is gratis na reservering.

Ina Geislers dierenpoppen van het Aldo Theater nemen kinderen en hun begeleiders mee op avontuur op vrijdag 22 oktober om 14.30 uur bij de Boswerf in het Zeister Bos en sluit de reis van de Theaterkaravaan af op zondagochtend 24 oktober met een voorstelling en workshop poppen maken in Kinderboerderij De Brink om 11.00 uur.

De entree voor de voorstellingen bedraagt € 5,- per persoon. Behalve de voorstelling op 21 oktober in Wijkcentrum ’t Volle Hof in Vollenhove, die voorstelling is gratis. Kijk voor meer informatie over tijden, prijzen en reserveren op: www.aldo.nl.

Theaterkaravaan de Bonte Boel is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de Gemeente Zeist en Stichting CultuurZeist.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.