KSG De Breul opent haar eigen creatieve Studio’s

25 november 2023
tekst:
David Pluister-van Til; foto's: Susan Dammingh

Op woensdag 22 november werd er een klein feestje gevierd op Scholengemeenschap De Breul: de opening van de nieuwe creatieve Studio's.

Een feestje na een periode van verhuizen en inrichten. Het Paviljoen, een bijgebouw met een aantal lokalen, dat los staat van het hoofdgebouw van de scholengemeenschap, is volledig verbouwd en hernoemd naar 'de Studio's'. Deze naam is passend bij dit gebouw vanwege het feit dat er sinds september dit jaar alleen kunstlessen gegeven worden. 

De docenten muziek hebben een mooi muzieklokaal waar leerlingen naar hartenlust de djembé bespelen. Verder zijn er twee kleine ruimtes, die gebruikt worden als leerlingen zelfstandig willen oefenen met musiceren. De twee andere lokalen heeft de sectie beeldende vorming hun lokalen ingericht zodat leerlingen voluit kunnen werken met verschillende materialen. 

De kunstsectie heeft de afgelopen maanden veel werk gehad met het inrichten en klaarmaken van de lokalen, de magazijnen en de andere ruimtes. De leerlingen kunnen naar hartenlust timmeren en muziek maken zonder dat anderen er last van hebben.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over De Breul:
De Breul al 75 jaar in Zeist

Meer over een ander project op De Breul:
Leerlingen De Breul pakken kansenongelijkheid aan

Volgende bericht:
Socrateskoor

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.