GemeenschappelijkWonenDag

4 mei 2023
tekst en foto boven: Arina de Heer; foto onder: Zeisterwerf.nl

Zaterdag 20 mei openen op de GemeenschappelijkWonenDag woongemeenschappen in het hele land hun deuren voor publiek. Ook bij de “Zeisterwerf”, woongemeenschap van 50-plussers is iedereen tussen 14.00-16.30 uur van harte welkom. Gemeenschappelijk wonen voegt iets toe voor de bewoners, maar ook aan de maatschappij. Daarom zijn ook professioneel geïnteresseerden, betrokken bij woonvraagstukken of het faciliteren van 50-plussers van harte uitgenodigd.

De bewoners van de “Zeisterwerf” laten iedereen graag zien waarom wij hier met zoveel plezier wonen. Wat de toegevoegde waarde is van het zelfstandig wonen in een woongemeenschap, met behoud van privacy.

U bent van harte welkom op de Zeister Haven, waar een aantal bewoners klaar staan om u te ontvangen, te voorzien van informatie en u in kleine groepjes rond te leiden door ons gebouw en onze gemeenschappelijke tuin. Tevens zijn er enkele appartementen te bezichtigen. En natuurlijk ontvangen wij u met een kopje koffie, thee of een sapje en iets lekkers. Rond 16.30 uur sluiten wij onze deuren weer.

De GemeenschappelijkWonenDag wordt mede georganiseerd door de LVGO (Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk Wonen 50-plus).
www.lvgo.nl

Woongemeenschap Zeisterwerf
Zeister Haven 60 t/m 104
3703 AZ Zeist
www.zeisterwerf.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

  


Meer over de ZeisterWerf:
Zeister Werf

Meer over gemeenschappelijk wonen:
Ondertussen in Zeist

Volgende bericht:
Ben van den Dungen Trio in Jazzcafé Zeist

 

Reacties

Graag zou ik mij in willen schrijven, maar eerst ook kennis kunnen maken.

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.