Boekverkoper van het jaar 2022: stem op Olaf!

23 april 2022
tekst en beeld: Christa Mulder

Olaf Tigchelaar van de Zeister boekhandel Kramer & van Doorn is genomineerd voor de titel van Boekverkoper van het jaar 2022! Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als heel Zeist op Olaf stemt, zodat hij op de shortlist komt te staan en wellicht zelfs de titel krijgt!

De Boekverkoper van het jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd  door Sticht Elspeet. Zij doen dit om enthousiaste, servicegerichte boekhandelaars te belonen voor hun werk. En dat zijn termen die heel goed bij Olaf passen!

Tot 20 april konden favoriete boekhandelaar genomineerd worden en daaruit is een longlist ontstaan van 18 boekverkopers, waaronder dus Olaf. Tot 20 mei kan er nu gestemd worden op de boekhandelaren op de longlist via: Boekverkoper van het Jaar-verkiezing 2022/2023 - Stichting Elspeet.

De vijf meest genomineerde boekhandelaars komen op de shortlist, die op 20 mei live op de Elspeetconferentie bekendgemaakt zal worden. Op grond van de shortlist kiest de vakjury deze zomer de winnaar en volgt er feestelijke bekendmaking in augustus.

Het zou super leuk zijn als alle fans van Kramer & van Doorn meehelpen om Olaf Boekerverkoper van het jaar te maken!
 

Bijdrage: 

 


Olaf verkocht ons eerder deze boeken:
Ik ga op reis en neem mee...

Meer over Kramer & van Doorn:
Kramer & van Doorn

Volgende column:
Mooi karretje

 

Reacties

Geen Kramer & van Doorn zonder Olaf!

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.