Kinderyoga bij Puck

1 december 2018
tekst: Puck Schep, foto’s: Jerome Wassenaar en Puck Schep

Mijn naam is Puck en met veel plezier geef ik kinderyoga in Odijk & Zeist. Stil zitten op je matje? Absoluut niet! Tijdens de lessen worden de kinderen uitgedaagd hun creatieve brein te gebruiken en dit te vertalen op hun mat. Een uur vol actief speel plezier met een fijne ontspannende touche. We bespreken tijdens de les verschillende thema’s zoals herfst, dierentuin en de Efteling. Voor de oudere kinderen komen liefde, vriendschap en zelfvertrouwen ook aan bod. De kinderen variëren van 4-12 jaar.

Kinderyoga is goed voor de focus van de kinderen. In een tijd waarin er vooral veel te zien is op een schermpje, is het belangrijk dat de kinderen leren hun creatieve brein te gebruiken. Door de fysieke oefeningen raken de kinderen hun energie kwijt en worden ze sterker en behendig. Er worden ook oefeningen samengedaan waardoor de kinderen leren samenwerken. Elkaar laten uitpraten en je vrij voelen om alles te kunnen vertellen is een belangrijk item tijdens de les.

Ik ben Puck en ben opgegroeid in het groene Austerlitz. Momenteel woon ik met veel plezier in Zeist, na een tijdje in het buitenland te hebben gezeten. In januari ben ik enthousiast gestart met mijn bedrijf Me is More. Vervolgens heb ik de opleiding kinderyoga gevolgd aan de AALO in Hilversum. Dit was een leuk en leerzaam traject. Hierna was ik er klaar voor om mijn eigen lessen te gaan geven!

Zo trots als een pauw geef ik driemaal per week kinderyoga. Op woensdag en zaterdag bij Blik&Burgers in Zeist en op vrijdag in het dorpshuis van Odijk. Iedereen is welkom voor een (gratis) proefles. Vragen? Neem gerust contact op via www.meismore.nl of bel naar 0611486762.

Artikel: 

Comments

Beste Puck,

Graag zou ik een proefles voor mijn 2 kinderen (bijna 6 jaar) van jou meemaken. Is dit mogelijk deze zomer? Bv in Zeist of in Odijk?

Vriendelijke groet,
Ruth Hessel

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.