Opening BOOST Clubs Zeist

14 juni 2022
tekst: Lora Zayn; foto's: BOOST Clubs

BOOST Clubs is een keten van personal training studio’s die al 7 jaar lang bestaat. Sinds april van dit jaar zit BOOST Clubs ook in Zeist met een Boutique Gym. De vestiging is op de Voorheuvel 69 te vinden. Zaterdag 25 juni vanaf 12.30 vieren we de officiële opening!

Beste versie van jezelf
We helpen ambitieuze mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Samen zorgen we voor een helder beeld van wat je wilt bereiken. We helpen je te focussen op je persoonlijke potentie en we laten je uit je vertrouwde comfortzone stappen. We helpen je de persoon te zijn die de juiste acties onderneemt om je ultieme fysieke doelen te bereiken, wat deze ook zijn.

Dit doen we door middel van Personal training, Personal Group Training & Performance & Lifestyle Coaching. Door de combinatie van training en coaching, creëren we een nieuwe mindset voor meer succes in ieder aspect van het leven.

“Mijn missie is dat ik mensen in Zeist help om hun gezonde lifestyle in eigen hand te hebben, en 365 dagen per jaar fit en gezond te zijn”, zegt Lora Zayn, de vestigingsmanager in Zeist.

Patronen doorbreken
We kijken naar hoe je functioneert, hoe je dingen ziet en waar je huidige gedrag vandaan komt. Vervolgens werken we samen aan je ‘onwerkbare patronen’, gedragspatronen die niet bijdragen aan het behalen van de gewenste resultaten en soms zelfs tegenwerken. Deze zetten we om in ‘werkbare patronen’: gedrag dat wel bijdraagt aan het behalen van de gewenste resultaten. Door het creëren van nieuwe gewoontes wordt het makkelijker om fysieke resultaten te behalen en die te behouden.

Bezoekster Rosanne had vroeger altijd een excuus niet te gaan sporten en gaf altijd prioriteit aan haar werk. Ze worstelde jaren met overgewicht en, daardoor, met grote onzekerheid. "Lora weet je net dat extra stapje te laten zetten, waarvan je dacht: ‘dat lukt niet meer’. Ze is goed onderlegd in haar kennis over sport & voeding. Door haar heb ik het plezier in sporten herontdekt".

Doordat Rosanne haar houding veranderde, kwamen de resultaten al na drie maanden: ze haalt nu meer plezier uit met meer regelmaat sporten, viel 7 kilo af én heeft meer ruimte en rust in haar hoofd.

Officiële opening
Zaterdag 25 juni vanaf 12.30 vieren we de officiële opening van BOOST Clubs Zeist - Boutique Gym. Wil je samen met ons vieren? Je bent van harte welkom op de Voorheuvel 69!

Meer informatie:
BOOST Clubs Zeist - Boutique Gym
Voorheuvel 69
3701 JD Zeist

Telefoon: 06 10216551
Website: https://boostclubs.nl/
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende artikel:
Jozua Douglas bij Kramer & van Doorn

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.